Csontváry-vetélkedő diákoknak

43

Csontváry-képek Erdélyben címmel hirdet vetélkedőt középiskolás – 9–12. osztályos – diákok számára a Csíki Székely Múzeum, az RMDSZ és a Communitas Alapítvány, amelynek az a célja, hogy minél szélesebb körben ismertesse és népszerűsítse a festő életművét. Harminc iskola jelentkezését várják, és ajánlják, hogy minden iskola legalább hat csapattal nevezzen be – egy csapat 3-5 tanulóból állhat. A vetélkedők a jelentkező iskolák helyszínein zajlanak, helyi tanárok közreműködésével. Jelentkezni április 1-jéig lehet elektronikus formában a vetelkedo.communitas.ro honlapon. A nevezéseket időrendi sorrendben fogadják, a 30 hely betelte után a további jelentkezők pótlistára kerülnek.
A vetélkedő menete szerint a könyvészeti anyagot a jelentkezést követően, április 4-én teszik közzé a vetelkedo.communitas.ro honlapon, a feladatlapot, szervezési és szakmai tanácsokat a kéthetes felkészülési időszakot követően, április 18-án juttatják el a szervezést vállaló tanároknak e-mailen, azzal a javaslattal, hogy a vetélkedőket legkésőbb május 6-ig bonyolítsák le.
Az I., II. és III. helyezett csapatok (iskolánként) ajándékcsomagokat, ingyenes utaztatást és ingyenes belépőt nyernek a Csíki Székely Múzeum Csontváry-képek Erdélyben című kiállítására, a részt vevő csapatok (50 személyig) ingyenes utaztatást a kiállítás helyszínére. Bővebb információ a Csíki Székely Múzeumnál kérhető az info@csikimuzeum.ro e-mail címen vagy a 0266–311727-es telefonszámon.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek