2021, január 20, szerda.
custom_html_banner1

Csodás karácsonyi könyvek

Új kölcsönzésre váró könyvekkel lepi meg az ünnepekre olvasóközönségét a Kájoni János Megyei Könyvtár. Bárki betérhet, és szabadon kedvére válogathat a karácsonyi témákat felsorakoztató különféle műfajú és típusú könyvek közül. 

A kínálatban találunk karácsonyi recepteket tartalmazó vagy történelmi témákat feldolgozó könyveket, továbbá regényeket és versesköteteket is. A sok elmaradt könyvtári rendezvény után a könyvtár ezzel az akcióval szeretne kedveskedni olvasóinak. 

A könyvtárszabályzatot illetően továbbra is a vírushelyzet kialakulása óta érvényben lévő működési szabályzatot és rendet kell betartani, erre való tekintettel a könyvtár dolgozói az olvasók megértését és türelmét kérik. 

– A továbbiakban is ajánljuk az olvasóknak, hogy a könyvtár online katalógusából előzetesen keressék ki a kikölcsönözni kívánt könyvet és ezt jelezzék a könyvtárnak, hogy amikor bejönnek, a kiszemelt olvasmányok már lehetőleg elő legyenek készítve. Ugyanakkor arra törekszünk, hogy minél gyorsabban kiszolgáljunk bárkit, aki bejön, vagy ha nem tudja pontosan, mit szeretne olvasni, akkor ízléséhez passzoló könyvet ajánlhassunk számára – osztotta meg lapunkkal a legfontosabb tudnivalókat Kuna Ibolya könyvtáros. 

Kapcsolódó cikkek:

14,320RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb