2021, január 28, csütörtök.
custom_html_banner1

Csíkszeredában Két távozó, egy érkező

 

Az FK Csíkszereda második ligás labdarúgócsapatának két korábbi játékosa Magyarországon folytatja pályafutását, míg Valentin Suciu egy 17 éves tehetséget tesztel a kovásznai edzőtáborban.

Bajkó Barna csapatkapitány visszavonult, Magyari Szilárd Soroksárra igazolt, míg további két játékosától köszön el az FK Csíkszereda második ligás labdarúgócsapata. A nyári felkészülés már javában zajlik a másodosztályos csapatnál, méghozzá Kovásznán, ahol egyelőre a protokollnak eleget téve 10 fős csoportokban zajlik a munka. Ugyanakkor Takács Martin, illetve Yasin Hamed nélkül, akikre nem számíthat Valentin Suciu vezetőedző. Mindkét szóban forgó sportoló Magyarországon folytatja pályafutását – írja az erdelysport.hu.

Takács Martin a magyar harmadosztályban érdekelt Mosonmagyaróvár alakulatában folytatja pályafutását. A 21 esztendős belső középpályás a román másodosztályban kilenc mérkőzésen jutott szóhoz. Kiegészítő ember volt.

A 20 esztendős Hamed a Nyíregyházi Spartacushoz igazolt. A nagyszalontai születésű sportoló, aki román és magyar állampolgársága mellett szudáni állampolgársággal is rendelkezik a Nagyszalontai Liber­ty csapatában kezdte pályafutását, majd a Marosvásárhelyi ASA, a Pandurii Târgu Jiu és a Kolozsvári CFR következett, legutóbb a Sepsi OSK keretének volt tagja, innen került kölcsönbe Csíkszeredába, a nyár óta szabadon igazolható.

Valentin Suciu viszont nemcsak távozókkal számol, hanem érkezőkkel is. Szintén az erdelysport.hu információi szerint az aradi Perényi Adriánt próbálja. Perényi Adrián remek testfelépítésű csatár, az őszt az élvonalbeli Academia Clinceni akadémiáján töltötte. A Bukaresthez közeli klub viszont nem kívánta szerződtetni a mindössze 17 éves játékost, aki most a Csíkszereda szakembereit igyekszik meggyőzni. Az ő játékjoga jelen pillanatban az Aradi Viitorul tulajdonát képezi. Érdekesség, hogy Adrián édesapja az a Perényi Szabolcs, aki a 2000-es évek első felében játszott a Dinamóban, a Petrozsényi Jiulban, a Konstancai Farulban és Nyíregyházán is.

Kapcsolódó cikkek:

14,358RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb