Csíkszeredába látogatott Király

Elméleti és gyakorlati oktatást tartott

295

A Székelyföldi Labdarúgó Akadémia meghívására látogatott a megyébe Király Gábor. A száznyolcszoros magyar válogatott labdarúgó az akadémiai alközpontok csapatainál védő kapusainak tartott elméleti és gyakorlati oktatást, majd szerdán közönségtalálkozót tartott Csíkszeredában.

Nemcsak elméletben, gyakorlatban is oktatta a kapusokat a legendás magyar hálóőr

Szerdán az FK Csíkszereda vendége volt Király Gábor száznyolcszoros magyar válogatott kapus. A Bundesligát és Premier Ligát is megjárt 42 éves magyar hálóőr egy teljes napot töltött Csíkszeredában, ahol a Székelyföld Labdarúgó Akadémia alközpontok csapatainál leigazolt kapusonak tartott elméleti és gyakorlati oktatást.
A válogatott hálóőr az általa létrehozott Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola szakembereivel együtt közös edzésen mérte fel az akadémia kapusait és látta el jó tanácsokkal. A mackónadrágjáról is elhíresült magyar kapus ezúttal fekete rövid nadrágban tartott edzést, majd ezt követően közönségtalálkozón vett részt.
A közönségtalálkozón Király Gábor mesélt karrierjéről, sikerekről, kudarcokról, klubcsapatairól és a magyar válogatottról is, sőt a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságról is. A fiataloknak azt tanácsolta, kemény munka nélkül nincs siker, és rávilágított arra is, hogy hiába van valakinek tehetsége a futballhoz, ha nem dolgozik rá, semmit sem ér vele. Hozzátette, a szülőknek kötelességük támogatni gyermekeiket abban, amiben tehetségesek, még akkor is, ha az számukra nem fontos.
A közönségtalálkozó végén Szondy Zoltán, az FK Csíkszereda elnöke megköszönte Király Gábor látogatását és ajándékcsomagot adott át, majd a magyar válogatottsági rekordot tartó kapus autogramot és fotóival ellátott kártyát osztott ki az érdeklődőknek.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek