2021, január 22, péntek.
custom_html_banner1

Csíkszereda: Ünnepi nyitvatartás

A csíkszeredai közhivatalok többségében szerdán és csütörtökön nem lesz ügyfélfogadás. A bevásárlóközponok és a nagyáruházak egy része zárva vagy rövidített munkaprogrammal nyitva lesz december 25-én és 26-án. A gyógyszertárak egyéni munkaprogram szerint dolgoznak majd.

Szünetel az ünnepek alatt az intézmények többségében az ügyfélfogadás, a kereskedelmi egységek pedig ünnepi rend szerint nyitnak.
A Diószegi pékség csíksze­redában található üzletei ma reggel 6.30-tól délután 16.30-ig lesznek nyitva, 25-én és 26-án zárva tartanak. A Harmopan pékségben Csíkszeredában karácsony másodnapján is lesz lehetőség péktermékeket vásárolni. Minden Harmopan üzlet ma délután 3 óráig lesz nyitva, szerdán és csütörtökön azonban zárva tartanak. Ez alól kivétel a Hargita utca 46. szám alatt található Harmopan kenyérbolt, ahol ma délután 4 óráig nyitva tartanak, 25-én zárnak, 26-án reggel 8-tól 11.30-ig friss péktermékekkel várják a csíkszeredai lakosokat.
Az állami kincstár csíkszeredai kirendeltségénél ma rendes munkaprogram szerint, reggel 8 órától délután 16.30-ig működik az ügyfélfogadás. Szerdán és csütörtökön zárva lesz, viszont 30-án és 31-én ismét a megszokott időpontban várják az ügyfeleket.
− A december 27-re és 2020. január 3-ára vonatkozó munkaprogramról még nem sikerült megfelelő döntést hozni. Még nem tudom, hogy ezeken a napokon lesz-e ügyfélfogadás vagy sem – jegyezte meg Máté Attila, az állami kincstár csíkszeredai kirendeltségének igazgatója.
A csíkszeredai Tulipán áruház ma reggel 9 órától délután 4 óráig várja vásárlóit, de az ezt követő két napon, szerdán és csütörtökön zárva lesz.
A csíkszeredai gyógyszertárak egyéni munkaprogram szerint dolgoznak: szerdán reggel 7 órától délután 3 óráig a Piac utcában található Catena gyógyszertár, délután 3 órától este 10 óráig a Kossuth Lajos utcában található Richter gyógyszertár, illetve este 10 órától reggel 7 óráig a Szabadság téri Richter gyógyszertár lesz nyitva. Csütörtökön szintén három gyógyszertár lesz nyitva váltakozva: reggel 7 órától délután 3 óráig a Testvériség utcában lévő Richter gyógyszertár, délután 3 órától este 10 óráig a Nicolae Bălcescu utcai Dona gyógyszertár és este 10 órától reggel 7 óráig a Majláth Gusztáv Károly téren található Ropharma gyógyszertár áll a betegek rendelkezésére.

Szilágyi Dalma-Orsolya

Kapcsolódó cikkek:

14,341RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb