Csíkszereda, Székelyudvarhely és Gyergyószentmiklós: Ünnepi nyitvatartások

75

A csíkszeredai közhivatalok többségében szerdán és csütörtökön nem lesz ügyfélfogadás. A gyógyszertárak egyéni munkaprogram szerint dolgoznak, a bevásárlóközpont és a nagyáruházak egy része zárva vagy rövidített munkaprogrammal nyitva lesz december 31. és 2020. január 2. között.

Január 1-jén zárva lesz a Kenyér Ház

A Harmopan pékségben Csík­szeredában január másodikán is lesz lehetőség péktermékeket vásárolni. Minden Harmopan üzlet ma délután 3 óráig lesz nyitva, szerdán és csütörtökön azonban zárva tartanak. Ez alól kivétel a Hargita utca 46. szám alatt található Harmopan kenyérbolt, ahol ma délután 4 óráig nyitva tartanak, 2020. január 1-jén zárva lesznek, 2-án reggel 8-tól 11.30-ig friss péktermékekkel várják a csíkszeredai lakosokat. A székelyudvarhelyi Har­mopan kenyérüzletek ma szintén délután 3 óráig nyitva tartanak, 1-jén és 2-án viszont zárva lesznek. A gyergyószentmiklósi és ma­ros­hévízi Harmopan üzletek ma délután 4 óráig várják vásárlóikat, viszont 1-jén és 2-án szintén zárva lesznek majd.
Az állami kincstár csíkszeredai kirendeltségénél ma rendes munkaprogram szerint reggel 8 órától délután 16.30-ig működik az ügyfélfogadás. Január első két napján, szerdán és csütörtökön pedig zárva lesznek.
A csíkszeredai Tulipán Áruház ma reggel 9 órától délután 2 óráig várja vásárlóit, de az ezt követő két napon, szerdán és csütörtökön zárva lesz.
A csíkszeredai gyógyszertárak egyéni munkaprogram szerint dolgoznak: szerdán reggel 7 órától délután 3 óráig a Testvériség sugárúton található ParaFarm gyógyszertár, délután 3 órától este 10 óráig a Kossuth Lajos utcában található Topfarma gyógyszertár, illetve este 10 órától reggel 7 óráig szintén a Kossuth Lajos utcában lévő Sensiblu gyógyszertár lesz nyitva. Csütörtökön szintén három gyógyszertár váltja majd egymást: reggel 7 órától délután 3 óráig a Temesvári sugárúton levő Arnika gyógyszertár, délután 3 órától este 10 óráig szintén a Temesvári sugárúti Bellis gyógyszertár és este 10 órától reggel 7 óráig a Kossuth Lajos utcában található Catena gyógyszertár áll a betegek rendelkezésére. Székelyudvarhe­lyen az 1918. December 1. utcában levő Dona gyógyszertárban fog működni december 30-tól 2020. január 5-ig a mobilos sürgősségi ügyelet. A gyergyószentmiklósi és maroshévízi zónában január 1-ig a maroshévízi Victor Babeș utcában levő Nova gyógyszertár áll a betegek rendelkezésére.

Szilágyi Dalma-Orsolya

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek