Csíkszentmártoni siker

66

Pénteken a csíkszentkirályi tornaterem adott otthont az V–VIII. osztályos diákok alcsíki körzeti labdarúgó-bajnokságának. A Portik Helga testnevelő tanár által szervezett tornán hat általános iskola csapata vett részt. A csapatok két csoportra osztva játszottak először, majd a két csoport győztese a döntőben, a csoportmásodikok pedig a kisdöntőben léptek pályára.

Az A csoportot a Csíkszent­mártoni Tivai Nagy Imre Líceum, a Csíkszentimrei Arany János Általános Iskola és a Menasági Gál Sándor Általános Iskola csapata alkotta, míg a B jelű hármasba sorolták a Csíkbánkfalvi Márton Ferenc Általános Iskola, a Csíkszentsimoni Endes József Általános Iskola és a házigazda Csíkszentkirályi Vitos Mózes Általános Iskola gárdáját.

Eredmények
Csoportkör: Szentmárton – Me­naság 2–1, Bánkfalva – Szent­simon 2–0, Szentmárton – Szent­imre 2–0, Bánkfalva – Szentkirály 0–2, Szentimre – Menaság 3–3, Szentkirály – Szentsimon 3–0.
Helyosztók: kisdöntő: Menaság – Bánkfalva 1–1 (hetesekkel 1–2); döntő: Szentmárton – Szentkirály 1–0.
A torna gólkirályi címét Incze Zsombor (Szentkirály) kapta, a legjobb kapusnak Máté Józsefet (Szentkirály), a legjobb játékosnak György László Krisztiánt (Szentmárton) választották. A tornagyőztes Szentmárton továbbjutott a Csík körzeti bajnokságba.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek