Csíki sikerek

59

Az országos utánpótlás labdarúgó-bajnokság két korosztályában is megyei rangadót játszottak szombaton. Az FK Csíkszereda csapatai kapott gól nélkül távoztak Székelyudvarhelyről, a hazaiak hálója viszont tizenötször zörrent meg a két találkozó során.

A negyedik fordulót rendezték az elmúlt hétvégén a hazai utánpótlás labdarúgó-bajnokságok selejtezőcsoportjaiban. Az U17-es és az U19-es korosztály 3. csoportjában Hargita megyei rangadókra került sor, amelyen a vendégek győztek. Az FK Csíkszereda csapatai mindkét korosztályban listavezetők.
Az U19-es korosztályban mindkét Hargita megyei csapat veretlenként várta a negyedik fordulót. A Székelyudvarhelyen szombaton tartott találkozón az FK Csíkszereda győzni tudott, így százszázalékos teljesítménnyel vezeti a csoportot. Az U17-es korosztályban továbbra is százszázalékos a megyeszékhelyi csapat, miután szombaton tizenkét góllal győzték le Székelyudvarhelyen az FC-t.

Eredmények
U17-es bajnokság, 3. csoport: Székelyudvarhelyi FC – FK Csíkszereda 0–12 /Casiadi 5, Suciu 2, Baga, Corbu, Rácz, Albu és Gergely/. Az FK 12 ponttal listavezető, míg az SZFC 4 ponttal a negyedik. Holnap az FK a Sepsiszentgyörgy Sepsi OSK-t fogadja, míg az SZFC a CSM Bákó ellen lép pályára idegen környezetben 18 órától.
U17-es bajnokság, 14. csoport: FK Csíkszereda II. – Brassói Kids Tampa 2–5. Az FK 9 ponttal a második a 10 pontos Kids Tampa mögött. Holnap 18 órától az FK Medgyesen játszik a Gaz Metan ellen.
U19-es bajnokság, 3. csoport: Székelyudvarhelyi FC – FK Csíkszereda 0–3 /Solymosy 2, Barta/. A csoportot 12 ponttal az FK vezeti a 7 pontos SZFC előtt. Holnap az FK a Sepsi OSK-t fogadja, míg az SZFC a CSM Bákó ellen lép pályára idegen környezetben 16 órától.
U19-es bajnokság, 14. csoport: FK Csíkszereda II. – Brassói Kids Tampa 5–1 /Kőváry 2, Badi 2, Mihály/. A csoportot az FK II. vezeti 9 ponttal a 7-7 pontos Coltea Brassó és Medgyesi Gaz Metan előtt. Holnap 16 órától az FK Medgyesen lép pályára.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.