2021, január 27, szerda.
custom_html_banner1

Csíki bajnoki bronzérem

Harmadik helyen zárta a korosztályos országos bajnokságot Szőcs Bence. A csíkszeredai Bene Regaz SE ökölvívója első meccsét kiütéssel nyerte.

Arad adott otthont a hét végén a serdülő korosztályú ökölvívók országos bajnokságának, valamint a felnőttek Románia-kupa-küzdelmeinek. A csíkszeredai Bene Regaz SE két sportolóval vett részt az aradi versenyen és egy éremmel térhettek haza.

Szőcs Bence (képünkön) a serdülők között a 40 kg-os súlycsoportban első meccsét kiütéssel nyerte, az elődöntőben viszont pontozással veszített egy aradi sportoló ellen – közölte lapunkkal Todor Loránd, a Bene Regaz SE vezetője, hozzátéve, hogy a sportoló nevelőedzője Orbán Attila.

A felnőttek Románia-kupáján viszont nem volt szerencsés a csíki csapat. – Fikó Oszkár a 69 kg-os súlycsoportban a bajnoki címvédővel küzdött. Gogoșan arca az utolsó menetben vérezni kezdett, de folyt tovább a küzdelem, végül tíz másodperccel a végső gongszó előtt a bírók megállították a meccset és hosszas tanakodás után szabálytalanság miatt leléptették a sportolónkat – nyilatkozta Todor Loránd. Hozzátette, sportolója nem érezte, hogy szabálytalan lett volna harc közben.Kopacz Gyula

Kapcsolódó cikkek:

14,355RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb