Csíkdánfalvi fiún segítenének

Jótékonysági koncert Csíkszeredában

2 331

A Tourette-szindrómával küzdő 16 éves Dávid Andor megsegítése érdekében tartanak jótékonysági koncertet Csíkszeredában. A szombat délutáni eseményre hat fellépőt várnak a szervezők. Egyikük, András Ervin elmondta: sürgős segítségre van szüksége a dánfalvi fiatalnak.

Jótékonysági koncertre várják az érdeklődőket szombaton 17 órától a csíkszeredai Megyeháza amfiteátrumában. András Ervin szervező közölte: a csíkdánfalvi Dávid Andor még csak 16 éves, de gyógyíthatatlan betegséggel küzd.
A Tourette-szindróma megnehezíti a kommunikációt, társas kapcsolatok alakulását és a mozgáskontrollálást is. Dávid Andor esetében pedig hangulatingadozás és szorongásos is zavar is bonyolítja a hétköznapokat – tudtuk meg.
– A családnak nincs anyagi fedezete a kezeléshez, ráadásul állandóan utazniuk kell a különböző kivizsgálások miatt. Bízom benne, hogy az adományozók jóvoltából legalább egy kicsit könnyíthetünk a beteg és hozzátartozói életén – mondta András Ervin, kiemelve: kizárólag pénzbeli adományokra van szükség.
Az érdeklődők tetszőleges jegyeket válthatnak a programra, tehát mindenki annyit adakozik, amennyit jónak lát. Az est végén pedig átadják a befolyt összeget a családnak. A jótékonysági koncert során többek között a Fortepiano kvartett, Ágoston Edina és Baróti Tímea lép színpadra.

Keresztes Bea

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek