Cseh ezüstérmes az Imperialban

Kemény tornára készülnek

204

Újabb játékost igazolt a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata a brazil Diego Fogaca személyében, aki a cseh ezüstérmes Sparta Prágától érkezik. Első alkalommal egy Déván megrendezésre kerülő kőkemény nemzetközi tornán léphet pályára a csíki csapatban.

Diego Fogaca a csíki csapat új légiósa Fotó: efutsal.cz

Bővült a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapatának kerete, miután a 24 esztendős brazil Diego Fogaca aláírt a csíki csapathoz. Fogaca pályafutását a Sao Caetano csapatában, ezután a Suzano Futsalhoz, a Cachoeira Futsalhoz igazolt, majd jött az első országváltása, amely útja Thaiföldre vezette. Utána viszont a cseh pontvadászatban találta meg a helyét. A 2015/2016, illetve a 2016/2017-es idényben a Futsal Club Benagóban szerepelt, hogy végül a legutóbbi szezont a Sparta Prága csapatában töltse. A prágai alakulattal pedig döntőt is játszhatott, ahol viszont be kellett érjék az ezüstéremmel. A Csehországban eltöltött szezonok alatt a sportoló meccs/pont átlagot tudott kihozni magából. A csíki csapatból nem ő az egyetlen, aki korábban már megfordult Csehországban, hiszen Paulo Ferreira, Cezar Ribeiro vagy épp Paulo Pinto is játszott már ott.

Nemzetközi torna Déván
A csíki csapat a napokban egy kőkemény nemzetközi tornára kapott meghívást, amelyet el is fogadtak. A Dévai Autobergamo által megszervezésre kerülő torna nemzetközi jelleget ölt, hiszen a rendező alakulat, illetve a Csíkszeredai Imperial Wet mellett ott lesz az izraeli bajnok Maccabi Tel-Aviv, illetve a magyar ezüstérmes Berettyóújfalu. A tornát augusztus 10–12. között rendezik, amelyen mindenki fog mindenkivel játszani.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek