Csapatépítésnek szánták

50

Edzeni jó elnevezéssel tartott csapatépítő edzőtáborozást július 1. és 7. között Nãvodari-on a Csíkszeredai Koka’s Sportegyesület. A táborban huszonegy 5 és 12 év közötti gyerek és két edző vett részt.

Edzenek a Koka’s cselgáncsozói. A tengerparton csapatot építettek Fotó: László Róbert
Edzenek a Koka’s cselgáncsozói. A tengerparton csapatot építettek Fotó: László Róbert

Egy hetet tölthettek el július 1–7. között a Csíkszeredai Koka’s Sportegyesület cselgáncsozói a román tengerparton, a csapatépítő edzőtáborozáson huszonegy 5 és 12 év közötti gyerek vett részt. A gyerekeket néhány szülő, valamint Sinka Szabolcs és Albert Csaba kísérte el a năvodari-i edzőtáborba.
Az Edzeni jó elnevezéssel tartott, csapatépítésnek is szánt táborban a gyerekek napi háromszor edzettek.
– Reggel hétkor a tengerparton három kilométeres laza szaladással kezdtük a napot, ezt egy relaxációs légzőgyakorlat követte, majd a délelőtti hőség elől vagy elbújtunk a szállodába, vagy pedig fürdéssel töltöttük az időt. Délben újabb edzés következett, amelyben a cselgáncs különböző technikáit gyakorolták a gyerekek, ebéd után volt egy kis pihenés, este pedig csapatépítő foglalkozás és játék szerepelt a programban – mondta lapunknak Albert Csaba. Az edző szerint a táborozás célja az igazi csapatszellem erősítése volt.
A gyerekek táborozásához Hargita Megye Tanácsa a szállás, Csíkszereda önkormányzata pedig az étkezés költségeivel járult hozzá, a megyeszékhelyi tanácstól ugyanakkor egy rend felszerelést kapott támogatásként a Koka’s SE.

Kopacz gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.