Családok versenye a Madarasi-Hargitán

84

Családi és városi síbajnokságot is szerveznek ezen a hétvégén a Madarasi-Hargitán. Szombaton a székelyudvarhelyi Városi Síbajnokság 2. fordulóját tartják, vasárnap a családok versenyezhetnek.

Madarasi2

Nincs még vége a télnek a hegyen. Szombaton a Kicsi Mihály pályán 11.30-tól kezdődik a Városi Síbajnokság 2. fordulója. Vasárnap 33. alkalommal szervezik meg a Súgó pályán a népszerű Pro Familia Családi Síversenyt – tudatta Magyari Tekla sajtószóvivő. A családi síversenyre a helyszínen jelentkezhetnek 2, 3, 4, 5, 6 vagy akár 7, 8, 9 tagú családok is. Utóbbiakra is volt szép számmal példa az elmúlt évtizedekben. Mint Szász Lehel, a síversenyek főszervezője reméli, ezekkel a rendezvényekkel „átörökítődik” a gyermekekbe is a sport és a természet szeretete, ugyanakkor a szülők, nagyszülők és unokák közös sportélményekkel gazdagodhatnak.
A síközpont üzemeltetői közölték, hogy március 19-én tartják a síbajnokság harmadik, zárófordulóját, és a tervek szerint március végén a közkedvelt hódeszkás és szabad stílusú síversenyt, a Snow On Fire-t is megrendezik.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek