2021, január 20, szerda.
custom_html_banner1

Családias hangulat

Tizenegyedik alkalommal szervezte meg hétvégén éves találkozóját a székelyudvarhelyi Volkswagen Boxer Club. A zeteváraljai kempingben gyűltek össze a híres autómárka kedvelői, kevés résztvevővel, családias hangulatban zajlott a találkozó.

Zeteváralján gyűltek össze a VW-rajongók. Volt aki egész hétvégére érkezett
Zeteváralján gyűltek össze a VW-rajongók. Volt aki egész hétvégére érkezett

[dropcap]L[/dropcap]assan már úgy vagyunk, hogy nem bánjuk, ha nincsenek olyan sokan, legalább mindenkire jut időnk – reagált Benyovszki Ferenc a székely­ud­var­helyi Volkswagen Boxer Club egyik alapítója arra, hogy a szombati ebédet követően hiányoltuk a tömeget a zeteváraljai kempingből. A bogarasokat tömörítő klub alapítójától azonban hamar érkezett a kiegészítés, egy időben hat, az udvarhelyivel együtt hét bo­gártalálkozót is tartottak a Kár­pát-medencében, amelyeken megoszlottak az autótulajdonosok. A szervező szerint a hétvége folyamán így is legalább ötven Volkswagen fordult meg rendezvényükön, akiknek tulajdonosaival mind személyesen is el tudtak beszélgetni.
Szokásukhoz híven a kultikus autómárka tulajdonosai pénteken gyülekeztek, a sátorverés és bejelentkezés után tábortűz, valamint buli szerepelt a napi programban, szombaton pedig szállásuktól indulva tettek egy kört a zeteváraljai víztározóhoz, hogy a márka kedvelői is gyönyörködhessenek az eredeti vagy éppen egyénre szabott járművekben.
A szombati kiruccanás után a főhadiszálláson tovább folyt az élet, a jelentkezők vetélkedőkön mérhették össze tudásukat, ugyanakkor idén sem maradt el a legek versenye: díjazták a legszebb autót, de a legmesszebbről érkezőt is, lejátszották ugyanakkor a harmadik román–magyar barátságos focimérkőzést is.
– A kis létszám ellenére nagyon jól érezte magát mindenki a találkozón – summázott Be­nyovszki Ferenc szervező.
A találkozón a hagyományosnak mondható kivitelezésű, ám szigorúan eredeti darabokból álló gépjárművek mellett voltak kisbuszok és feltűnt egy-két Volkswagen kabrió is.

Berkeczi Zsolt

Kapcsolódó cikkek:

14,320RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb