Családi udvarról az országos élvonalba

25 éves a cégcsoport

35

Fennállásának 25. évfordulója alkalmából szervezett fotókiállítást a székelyudvarhelyi Melinda cégcsoport. A rendezvénysorozat első állomása a városi könyvtár alagsorában létrehozott kiállítás, amelyet hamarosan újabb rendezvények követnek. Játékra is hívják az érdeklődőket.

A megnyitón András Lehel ügyvezető igazgató arról beszélt, hogy az országban ritka, hogy egy vállalkozás megérjen ilyen jeles évfordulót, egy családi ház udvaráról induló kis cég felkerüljön a hazai szakpiac képzeletbeli dobogójára és a néhány fővel induló csapat több száz fős munkatársi közösséggé nőjön.
– Ha az elmúlt negyed évszázadot néhány mondatban kellene összefoglalnunk, az majdhogynem lehetetlen feladat lenne, hiszen megszámlálhatatlan tapasztalat, élmény, öröm, siker kapcsolódik ehhez a periódushoz. De természetesen ez az időszak nem volt mentes a kudarcoktól, csalódásoktól, kihívásoktól sem. Mi azonban ezekért is hálásak vagyunk, hiszen tanulságul szolgáltak, ami hozzásegített fejlődésünkhöz – fogalmazott beszédében.
A kiállítás anyagát Pál Tünde projektgazda állította össze, a fotómontázsokon látható jelenetek szavak nélkül hasonlítják össze a letűnt kort a jelennel. Huszonöt keret látható a falakon, valamennyi keretben két fénykép: egy a kezdetekről és egy a jelenről. Ugyanabból vagy hasonló szögből fényképezték, hogy a múlt és jelen párhuzama még szembeötlőbb legyen. A képek elemzésére Balázs Ferenc fotográfust kérték fel, aki a tőle megszokott pontossággal beszélt a képektől.
A jubileumi évfordulót az év folyamán több eseménnyel is szeretnék megünnepelni, ez alkalomból különféle kiadványokat közöltek, rendezvényeket szerveznek alkalmazottaik, vevőik, viszonteladó partnereik számára, valamint főtámogatói lesznek színvonalas orgonakoncertnek és városi sporteseménynek is.
Azok, akik ellátogatnak a március 14-ig megtekinthető kiállításra és olyan szelfit készítenek, amelyen a kiállítás is látható, egy Fujifilm Instax fényképezőgépet nyerhetnek. Bővebb részleteket a cég Facebook-oldalán találnak.

Nagyálmos Ildikó

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek