Csakis a jégkorong

Hokiportré

70

 

Salló Zsombor 1998. december 12-én látta meg a napvilágot, Csíkszeredában. Tanulmányait a Márton Áron Főgimnáziumban végezte, matematika–informatika szakon. Jelenleg a Sapientia–EMTE Csíkszeredai Karán, környezetmérnöki szakon tanul.

A Sapientia U23-a csapatában jobb szélső pozícióban csatárként küzd a pályán. A csapatban jól érzi magát, hiszen mindig vicces a hangulat a csapattársai körében.
– A szüleim már óvodáskoromban szerették volna, hogy sportoljak valamit. Mivel Csíkban élünk, így csakis a hoki jöhetett szóba. Sokat köszönhetek ennek a sportnak, hiszen betegségből is segített kigyógyulnom – meséli Zsombor. A fiatal játékosnak voltak nehéz pillanatai, amiben a legnagyobb támasza a nagytatája volt, aki nem engedte, hogy feladja hokis pályafutását.
– Kisebb koromban ő elkísért az edzésekre és mindig bekötötte a korcsolyámat. Olyan erőt adott, amely mindent segített leküzdeni, hiszen éreztem, hogy támogatnak engem – emlékezett vissza Zsombor.
A legnagyobb élmény számára a Sportklubnak lőtt legelső gólja volt. A jövőre nézve még nincs konkrét terve, de úgy véli, idővel minden kialakul.
+ 1 dolog, amit megtudtunk róla: nagyon szereti a természetet, és igyekszik azt minél jobban felfedezni, megismerni – főként egy-egy autós kirándulás során –, amelyek alkalmával gyakran társulnak hozzá a barátai.

Boros Szilvia

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek