Csak győzelmeket jegyeztek az ifi kézilabdacsapatok

53

A felnőttek után az ifjúsági fiú kézilabdacsapatok is folytatták a román bajnoki szereplésüket. A Székelyudvarhelyi ISK-KC három korosztályos csapata lépett pályára, és mindegyik győzni tudott. Volt olyan csapat, amely ezt játék nélkül tette meg.

Nem csak a felnőtteknél folytatódott a pontvadászat, a korosztályos baj­nokságokban is elkezdődött a tavaszi idény, ami a fiú ifjúsági kézi­lab­dát illeti. Az elmúlt hétvégén mindhárom Székelyudvarhelyi ISK-KC gárda hazai környezetben játszott, így a cél az volt, hogy a pontok itthon maradjanak. Ez maximálisan sikerült is.
Az ifi 1-esek csak a bemelegítésig jutottak, miután ellenfelük nem érkezett meg a városi sportcsarnokba. A versenykiírás szerint zöldasztalnál nyerik 10–0 arányban a meccset. Ezzel az együttes tovább őrzi vezető pozícióját a tabellán.
Ahogy a 2-es korcsoport is. A Mester Zsolt által felkészített gárdának rangadót kellett vívnia, a Fogarasi ISK ellen. Végig szoros volt a küzdelem, aztán egy gól döntött az ISK-KC javára. Ezzel ők is maradtak az első helyen a csoportban.
A legkisebbek, a 3-as korosztály is nehéz párharcnak nézett elébe. A Bakó Lajos által irányított csapat a győzelmével egy helyet javított a rangsorban, ezzel pedig megerősítette továbbjutási esélyeit.
A soron következő játéknapon az udvarhelyiek közül az ifi 1-esek hétfőn a Brassói ISK, a 2-esek kedden a Brassói LPS otthonában lépnek pályára, míg a 3-asok hazai környezetben szerepelnek: február 10-én, kedden a Marosvásárhelyi Olimpic ellen.

Eredmények
Ifi 1, E csoport: Székelyudvarhelyi ISK-KC – HC Argeș Pitești 10–0 (meg nem jelenés). Az élmezőny: 1. ISK-KC 28 pont, 2. Segesvár 22, 3. Brassói Dinamo 21.
Ifi 2, G csoport: Székelyudvarhelyi ISK-KC – Fogarasi ISK 25–24 (11–10) /udvarhelyi gólszerzők: Fekete D. 8, Lázár, Jére 4-4, Pál 3, Pál Sz., Váradi 2-2, Lőrincz, Caba 1-1/. Az élmezőny: 1. ISK-KC 31 pont, 2. Torda 29, 3. Segesvár 26.
Ifi 3, F csoport: Székelyudvar-
helyi ISK-KC – Tordai Potaissa 31–29 (16–14) /gól: Kiss 9, Gáspár 8, Bartalis 5, Telekdy 4, Marosi 3, Hadnagy 2/. Az élmezőny: 1. Segesvár 32 pont, 2. Marosvásárhely 30, 3. ISK-KC 20.

Călăraşi-on a nagyok
A szerdai Galaci CSU Danubius ellen aratott magabiztos győzelem után a Székelyudvarhelyi KC felnőttcsapata a Dunărea Călăraşi otthonába látogat. A mérkőzést holnap 14 órától rendezik. Az SZKC jelen pillanatban 18 mérkőzés után a második a tabellán 42 ponttal, kettővel lemaradva az egy meccsel kevesebbet letudó Bukaresti Dinamóval szemben. A Călăraşi 26 ponttal a nyolcadik.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.