2020, december 4, péntek.
custom_html_banner1

Hirdetés

Csak a legszükségesebb dolgokat hozzák!

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház vezetősége közleményben fordult az intézményben fekvő betegek hozzátartozóihoz: csak a legszükségesebbeket küldjék be a betegekhez.

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház vezetősége arra kéri a bennfekvő páciensek hozzátartozóit, hogy csak szükség esetén küldjenek csomagot szeretteiknek és csak a legszükségesebb holmikat – olvasható az intézmény által kiadott, szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben. Mint írják, tilos élelmiszert küldeni azok számára, akik valamilyen speciális diétán vannak. 

A dokumentum emlékeztet arra, hogy a látogatási tilalom miatt a kórház korábban felajánlotta annak a lehetőségét, hogy a hozzátartozók a páciensek számára a kórház kapujánál csomagot hagyjanak, amit a személyzet eljuttatott a bennfekvőhöz. Tekintettel azonban a járványhelyzet súlyosbodására és a kapott csomagok mennyiségének megnövekedésére, azzal a felhívással fordul a kórház a lakossághoz, hogy ténylegesen csak szükség esetén használják ezt a lehetőséget. 

Hangsúlyozzák, a bennfek-

vők számára személyes tárgyakat lehet eljuttatni, lezárt, névvel és az osztály nevével ellátott csomagban. Ezt a kórház kapusszobánál lehet hagyni és naponta 14-15 óra között viszik fel az osztályokra.

A kórház ve­ze­tő­sé­ge és sze­mély­ze­te kéri a páciensek és hozzátartozóik együttműködését, meg-

értését – zárul a Csík­sze­re­da­i Me­gyei Sür­gő­ssé­gi Kór­ház közleménye.

 


Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb