Címvédéssel zárult a kézilabdatorna

38

A Mohácsi TE címvédésével zárult a Kárpát Meditop-kupa, amelyen három erdélyi, valamint egy-egy anyaországi, vajdasági és felvidéki női kézilabdacsapat vett részt. A helyosztókon szoros volt a küzdelem.

Hat csapat részvételével szombaton és vasárnap Székelyudvarhelyen tartották meg a női kézilabda Kárpát Meditop-kupa küzdelmeit. A tizenhatodik kiírásához érkezett torna címvédéssel zárult. Az évről évre más helyszínen rendezett tornán idén három erdélyi, valamint egy-egy magyarországi, vajdasági és felvidéki csapat vett részt.
A házigazda Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub mellett Sepsiszentgyörgy és Marosvásárhely, valamint a Mohácsi TE, a vajdasági Ada és a felvidéki Naszvad küzdött az elsőségért, amelyet végül – zsinórban harmadszor – a mohácsiak nyertek meg. A csoportmeccseket szombaton, a helyosztókat vasárnap játszották, a tornát pedig egy gálamérkőzés zárta, amelyen a hat résztvevőből összeverődött válogatott és a székelyudvarhelyi egykori kézilabdázó hölgyek csapata lépett pályára.

Eredmények
Csoportmérkőzések: A csoport: Székelyudvarhely – Naszvad 33–24, Naszvad – Sepsiszentgyörgy 34–30, Székelyudvarhely – Sepsiszentgyörgy 50–25; B csoport: Mohács – Ada 30–16, Mohács – Marosvásárhely 47–20, Marosvásárhely – Ada 20–34. Helyosztók: az 5. helyért: Marosvásárhely – Sepsiszentgyörgy 36–34; kisdöntő: Naszvad – Ada 26–25; döntő: Mohács – Székelyudvarhely 25–19.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek