Bunyókkal tarkított Sportklub–Steaua meccs: GYHK-siker zárásként

62

Mind a Csíkszeredai Sportklub, mind a Gyergyói HK jégkorongcsapata pályára lépett. A kék-fehérek megsorozták a Bukaresti Steauát, míg a GYHK győzelemmel zárta az Erste Liga alapszakaszát.

Remekelt a kapu előtt a GYHK                                                                                                               Fotó: jkb.hu

Bő egy héttel ezelőtt minimális arányú győzelmet aratott a Csíkszeredai Sportklub a Bukaresti Steaua ellen a román jégkorongbajnokság keretében. Míg azon a meccsen a kék-fehérek takaréklángon égtek, addig tegnap este az első perctől jó iramban álltak bele a meccsbe, és 20 perc alatt eldöntötték a 3 pont sorsát, hogy végül 8–0-ra nyerjenek. A közönség a gólok mellett további három bunyót is láthatott: Becze–Cranga, Farkas–Filip, illetve Sándor–Timaru párosítások alakultak ki. A vendégek húzták a rövidebbet…
A Gyergyói HK az Erste Liga alapszakaszának utolsó mérkőzését tudta le a harmadik helyre igyekvő Debreceni DEAC ellen. A sokáig mellőzött Tendler már a 39. másodpercben megszerezte a vezetést a piros-fehéreknek, amely egyben megadta az alaphangulatot is. A GYHK jó hokival rukkolt elő, és végig kézben tartva a meccset 4–1-es győzelmet aratott. A GYHK ma a Sapientia U23 vendége lesz 17 órától, míg a Sportklub csütörtökön fogadja a Debrecent 18.30-tól.

Eredmények
Román bajnokság: Csíkszeredai Sportklub – Bukaresti Steaua 8–0 (4–0, 2–0, 2–0) /Becze (7.), Pyett (8.), Pelley (15.), Vesutkin (17.), Brophey (31., 38., 44., 59.)/.
Erste Liga: Gyergyói HK – Debreceni DEAC 4–1 (2–0, 1–1, 0–0) /Tendler (1.), Péter Zs. (7., 45.), Vorobjev (27.), illetve Mazzag (21.)/.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek