Bronzért játszanak

82

Szoros meccsen egygólos vereséget szenvedett a magyar női vízilabda-válogatott Hollandiától a Barcelonában zajló Európa-bajnokságon. Ezzel a holland csapat visszavágott a legutóbbi kontinenstorna döntőjében elszenvedett vereségért. A magyar lányok a házigazda Spanyolországgal játszhatnak, akiktől a nyitó meccsen kikaptak.

A címvédő magyar női vízilabda-válogatott a bronzéremért játszhat a Barcelonában zajló Európa-bajnokságon, mivel a szerda esti elődöntőben 8–7-re kikapott a holland csapattól. Bíró Attila együttese végig kiélezett és rendkívül izgalmas csatában maradt alul. A lányok az egyenlítésért hajtottak az utolsó másodpercekben, de egy szépen kidolgozott figura után a kapufát találták el. A kisdöntőben ma 21.30-tól a házigazda Spanyolországgal játszanak.
A férfiak mezőnyében a helyosztó meccseket rendezik. A 11. helyért a román válogatott 10–6-os győzelmet aratott Franciaország ellen. Az 5–8. helyért zajló párharcokban Magyarország – Montenegró találkozót rendeztek tegnap, amely 6–7-es végeredménnyel zárult.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.