Bronzérmesek az ifik

Jól szerepelt az FK Székelyudvarhely U19-es csapata

46

Piatra Neamţ adott otthont az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság döntő tornájának, amelyen az FK Székelyudvarhely is érdekelt volt, akárcsak a Korondi Junior alakulata. Az udvarhelyi alakulat bronzérmet szerzett.

A bronzérmes udvarhelyi csapat

Csütörtöktől hétfőig Piatra Neamț-on rendezték az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság országos döntőjét. A megmérettetésre a legjobb tizenkét gárda jutott ki. Négy hármas csoportba sorolták a mezőnyt, ahonnan csak az első helyezettek jutottak tovább.
Ez a szakasz nem is okozott gondot a Mánya Szabolcs által felkészített székelyudvarhelyi fiataloknak, a két mérkőzést kapott gól nélkül tudták le, úgy, hogy közben összesen tizenötször vették be az ellenfél kapuját. Ugyanebben a csoportban volt a Korondi Junior alakulata is, akik az FK-tól kilenccel, míg a Ceahlăultól néggyel kaptak ki.
Az elődöntőben sokkal nehezebb dolga volt az FK-nak, az elején nem ment a játék, hátrányba kerültek, amit aztán már képtelenek voltak ledolgozni. A végső napra maradt a kisdöntő, ahol megmutatták a fiatalok, hogy tudnak jól játszani. Az elejétől a végéig uralták az összecsapást.

Eredmények
Csoportkör: FK Székely­ud­var­hely – Korondi Junior 9–0 (5–0), Ceahlăul Piatra Neamț – FK Udvarhely 0–6 (0–2), Korondi Junior – Ceahlăul Piatra Neamț 0–4 (0–4).
Elődöntő: FK Székely­ud­varhely – Marosvásárhelyi VSK 2–7 (0–5) /Balázs Norbert, Csergő Szilárd/.
A helyezésekért: kisdöntő: FK Székelyudvarhely – Dévai West 6–2 (4–1) /Bálint Andor 3, Balázsi Attila 2, Boga Bence/; Temesvári In­formatica – Marosvásárhelyi VSK 4–1 (1–0).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek