Bravúros továbbjutás

54

Hatalmas fegyvertényt hajtott végre az FK Csíkszereda labdarúgócsapata, amely egy fordulatos meccsen, a második 45 percben mutatott remek teljesítményének köszönhetően legyőzte a Bákói Aerostart a Románia-kupában. Ez azt jelenti, hogy az ötödik körben újfent magasabban rangsorolt csapatot láthat vendégül az FK.

Nagyot küzdött az FK a győzelemért Fotó: Pál Zoltán

A legutóbbi idényben a Bákói Aerostar ott viccelte meg az FK Csíkszeredát, „ahol csak érte”, hiszen a bajnokságban épp a bákóiak végeztek az élen, feljutva a másodosztályba, míg a Románia-kupa harmadik körében is búcsúztatták az FK-t. Az idén viszont a negyedik fordulóban került össze a két csapat, és ezúttal Csíkszeredában rendezték a meccset. Az FK hamar vezetéshez jutott, majd a vendégek átvették a játék irányítását, kezdeményezőbbek lettek. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen Cainari előbb akcióból, majd szabadrúgásból lőtt védhetetlen gólt. A fordulást követően az FK trénere, Valentin Suciu nagyon jól nyúlt bele a meccsbe, és a friss cserékkel feldobta csapata játékát. Az Aerostar nem volt tényező, és a cserék találataival sikerült fordítani és behúzni a meccset.
Az FK vasárnap 17 órától Radnótot fogadja, míg a Székelyudvarhelyi FC a Kolozsvári CFR II. vendége lesz ma 17 órától a bajnokság keretében.
Eredmény: FK Csíkszereda – Bákói Aerostar 3–2 (1–2) /Veres Szilárd (6.), Magyari Szilárd (58.), Csürös Attila (77.), illetve Cornel Căinari (25., 40.)/.
Az FK felállítása: Somogyi – Majzik, Berde, Kovács, de Oliveira, Veres, Pál, Eder, Bara (Magyari, 46.), Bajkó (Soufiane, 46.), Györgyi (Csűrös, 67.)/.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek