vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Bravúr szükséges

Első MOL ligás mérkőzését játssza a Csíkszeredai Sportklub ebben az idényben, ráadásul a liga egyik legerősebb alakulata látogat Csíkszeredába a MAC Budapest révén. Leo Gudas a védekezés csiszolására használja a meccset. Közben román bajnokikat is rendeznek.

Az egymás elleni múlt a MAC-nak kedvez Fotó: Pál Zoltán / Archív

Egyik legerősebb jégkorong MOL Liga-alakulat, a MAC Budapest érkezik Csíkszeredába, a Sportklub elleni mérkőzésre, amely összecsapás talán a MAC Budapestnek számít a legjobban, főként annak tükrében, hogy a legutóbbi két mérkőzését a sorozatban elveszítette hátrányba került a DVTK, illetve az UTE-val szemben. A Sportklubnak ugyan még matematikailag van esélye a rájátszásba kerülni, de ez szinte lehetetlen. Így Leo Gudas a különböző játékelemek gyakorlását tűzheti ki célul a meccsen, bár szeretné, ha alakulata győzelmet aratna.
– Természetesen úgy állunk fel, hogy meg szeretnénk kaparintani a győzelmet. Ebben a legnagyobb feladatunk az kell legyen, hogy a védelmünket stabilizáljuk és minél kisebb hibaszázalékkal kell játsszunk. Sajnos van három sérült csatárunk is, akik nem fognak tudni pályára lépni – fogalmazott a tréner.
A pénteken 19 órától kezdődő MAC Budapest elleni mérkőzést követően szombaton és vasárnap román bajnoki meccsen lépnek pályára a kék-fehérek a Bukaresti Sportul Studențesc ellen. Szombaton 18.30, míg vasárnap 11 órától lesznek a meccsek.
Utóbbi két román bajnoki mellett még két összecsapást ren­deznek. Szombaton 18.30-tól a Brassói Corona – Galaci Du­nărea, illetve a Bukaresti Steaua – Gyer­gyószentmiklósi Progym mérkőzések vannak még hátra.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb