Bővült a fellépők listája és elindult az erdélyi zenekarok és DJ-k versenye

VIBE Fesztivál

58

A legjobb magyarországi előadók, erdélyi zenekarok és DJ-k versenye és egy olyan VIBE Koli, ahol a kétezres években felnövő generációt már nem a kilencvenesekhez hasonlítják, hanem a kétezertízesekhez – mondta Rés-Konrád Gergely a VIBE Fesztivál harmadik kiadásáról. A fesztiváligazgató szerint a tavalyinál erősebb line-up még több erdélyi fiatalt fog a Maros-partra vonzani.

Tömegeket vonzottak a koncertek Fotó: Vibe

Ott lesz Marosszentgyör­gyön július 4–7. között a Punnany Massif, Halott Pénz, Kowalsky meg a Vega, Follow the Flow, Horváth Tamás, USNK és Krúbi is. Ez csak néhány nagy név a mainstream zenei szcénából, akik első alkalommal lépnek fel a VIBE-on. Újra Vásárhelyre érkezik a Wellhello, Fluor Tomiék lassan bérletet váltanak a fesztiválra, de Bye Alex és a Slepp, az Intim Torna Illegál és a Kistehén is követi őket a visszatérők sorában. Idén újra erős lesz a hip-hop vonal: Saiid, az Akkezdet Phiai felbomlása után egyedül jön a VIBE-ra. Velünk lesz újra NB és a tavalyi kihagyás után az állandó kedvenc Bëlga. Az eddigi line-up egyik színfoltja a kortárs magyarországi zeneipar egyik legjobb bandája, az indie folkot és alternatív rockot játszó Fran Palermo, de fellép a hatalmas rajongótáborát pár hét alatt összehozó nagy felfedezett, a kolozsvári USNK is. A lista messze nem teljes, hátra vannak még a nemzetközi DJ-k, illetve magyarországi és erdélyi DJ-ket és zenekarokat is fognak még bejelenteni a szervezők. A fesztivál idén is teret ad a feltörekvő előadóknak: januárban elindult az Epic Music Battle 2019-re a jelentkezés, melynek első nagy sikerű kiadására több mint ötven előadó jelentkezett. Idén február 17-ig tart a regisztráció. Ezután a fesztivál zsűrije kiválasztja a legjobbakat, majd a VIBE Instagram-oldalán a rajongók szavazhatnak a kedvenceikre.
A VIBE Koli izgalmas témával, a generációk közötti különbségekkel jelentkezik, ezúttal viszont a kétezres években felnőtteket hasonlítva a kétezertízesekhez. Az előadások egy része a témát fogja körbejárni, részleteket és előadókat pedig hamarosan közölni fognak a szervezők.
Színes a felhozatal a jegyek terén is: február 16-ig a Yellow bérletek ára 149 lej, ezután 179 lejbe kerül a Blue bérlet, majd ezt követi 209 lej értékben a Magenta bérlet. A végső bérletár a fesztiválon 250 lejért vásárolható. A szervezők értékesítik már a VIP jegyeket is, 399 lejért. A belépőket online a www.vibefestival.ro oldalról lehet beszerezni, offline pedig a partnerhelyiségekben, köztük Székelyudvarhelyen a Spíler kávézóban és az UIET-irodában, Csíkszeredában pedig az Ólommadárban és a Sapientián.

Közlemény

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek