csütörtök, november 26, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Bővülő szolgáltatások a Fenyő hotelben

Aki a csíkszeredai Hunguest Hotel Fenyő jégpálya felőli oldalán halad el, láthatja, hogy néhány hónapja építkezés zajlik a hotel szomszédságában. A nagyméretű beruházásról Todor Etelkát, a Hunguest Hotel Fenyő igazgatóját kérdeztük.

– Napról napra egyre látványosabban haladnak a munkálatok – mi épül a szálloda mellett?

– Nem tudjuk teljesen titokban tartani, hiszen valóban már látványos kezd lenni a haladás: a wellnessközpont bővítése és egy nagy rendezvényközpont van épülőben. A tervek szerint a kétszintes épület földszintjén kap helyet a wellnessközpont, erről túl sokat még nem árulnék el, de azt már most elmondhatom, hogy minden olyan szolgáltatás megtalálható lesz benne, ami egy ilyen központban lenni szokott. Ígérem, hogy hamarosan jelentkezünk bővebb információkkal, de hadd maradjon egy kis meglepetés is.

– Említette, hogy a kétszintes létesítmény másik részébe rendezvényközpontot terveztek. Erről mit lehet tudni?

– Az emeleten olyan multifunkcionális jellegű konferencia- és rendezvényközpont épül, amely esküvők, rendezvények, konferenciák helyszíne tud lenni. Esküvői helyszínként akár 300 vendég befogadására is alkalmas termet képzeltünk el, stílusos és elegáns berendezéssel, felszolgáló- és dekorálócsapattal, hagyományos és új menükombinációval, amely megfelel a mai igényeknek. Ugyanakkor helyet kap itt egy 200 fős plenáris terem, amely igény szerint majd három külön bejáratú szekcióteremre osztható, 21. századi technikával felszerelve. De természetesen, a már meglévő 100, illetve 24 fő befogadására alkalmas termeinket is igénybe lehet venni.

– Mikorra tervezik a befejezést?

– A tervek szerint haladunk, így a 2020-as szezonban már teljes gőzzel üzemeltetni tudjuk a központot.

– Mikortól lehet foglalni ezeket a rendezvénytermeket?

– Már most lehet foglalni a 2020-as szezonra, kiemelt ajánlatokkal várunk minden esküvőjét tervező párt, illetve konferenciát, találkozókat szervező vállalkozást. Foglalni, érdeklődni a marketing@hunguest-fenyo.ro címen, a 0745–615384-es telefonszámon vagy a szálló székhelyén lehet. (x)

Kapcsolódó cikkek:

14,233RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb