Bizonyíthatnak a teremlabdarúgók

69

Három Hargita megyei csapat lép pályára a teremlabdarúgó Románia-kupában, kettőnek pedig már vasárnap eldől a sorsa. Az élvonalban szereplő FK Szé­kely­udvarhely, illetve a Csíkszeredai Imperial Wet idegenben, míg a Gyergyószentmiklósi Inter hazai pályán léphet tovább a nyolcaddöntőbe.

Kellemetlen ellenfél otthonában bizonyíthat a megcombosodott csíki csapat

Egy meccsen dől el, hogy ki kerül a teremlabdarúgó Románia-kupa nyolcaddöntőjébe, amelyre három megyei csapat is pályázik. Az FK Székelyudvarhely és a Csíkszeredai Imperial Wet idegenben kell kivívja ezt a jogot, míg a Gyergyószentmiklósi Inter hazai környezetben.
Az FK Székelyudvarhely a ku­pa­meccsre hangolva kedden a második ligás Kézdivásárhelyi KSE-hez látogatott, ahol 13–2-re nyertek, továbbá az utána megrendezett ötödik ligás zabolai labdarúgócsapatot is két vállra fektették Jakab Zoltánék. A kupában nehezebb dolguk lesz a CSMS Iași ellen, akikkel az idény során mindkét kiírt meccsen megszenvedtek. Idegenben 6–4-re, míg hazai pályán 4–3-ra nyertek.
A Csíkszeredai Imperial Wet a Dunărea Călărași ellen lép pályára. Az átalakult csíki csapat a felkészülés jegyében előbb behúzta a Gyergyószárhegyen rendezett Benedek-kupát, majd két edzőmeccset játszott a tavalyi ezüstérmes Galaci Uniteddel, akiket előbb legyűrtek, majd a másodikon vereséget szenvedtek. Ennek fényében jó előjellel várhatják a Călărași elleni meccset, akiktől az idényben idegenben 5–3-as vereséget szenvedtek, míg hazai pályán 5–5-re végződött.
A Gyergyószentmiklósi Inter a szétesőben levő Marosvásárhelyi City’US-t fogadja, és nem lenne meglepetés, ha sikerülne továbblépniük a következő körbe.
A Iași–Székelyudvarhely mér­kőzést vasárnap 17 órától, míg a Călărași–Csíkszereda találkozóra szintén vasárnap 18 órától kerül sor. Az Inter jövő csütörtökön 18.30-tól fogadja a vásárhelyieket.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek