Bíró Gergő is a GYHK keretében

Már 14 játékosnál tartanak.

57

26 esztendős csíkszeredai csatárral erősítette meg, amúgy sem gyenge keretét a Gyergyói HK jégkorongcsapata. A GYHK vezetősége már 14 játékossal egyezett meg a folytatást illetően.

Újabb értékes játékos a GYHK-nál

Bíró Gergő személyében a 14. játékosát is a keretében tudhatja a Gyergyói HK jégkorongcsapata. A 26 esztendős csíkszeredai csatár a Brassói Coronát hagyja ott a piros-fehérek kedvéért.
– Bíró Gergő személyében ismét egy székely játékossal bővül a Gyergyói Hoki Klub kerete! A 26 éves, csíkszeredai születésű jégkorongozó Brassóból érkezik a GYHK-hoz. Olyan játékossal bővül a keret, aki ellen egyáltalán nem kellemes játszani, és ahogy a helyzet hozza, több poszton is bevethető. Mind a védelemben, mind a csatársorban is magas szinten teljesít. Gergő szülővárosában kezdett jégkorongozni, majd innen a felvidéki Nyitrára vezetett az útja, a HK Nitra színeiben a szlovákiai U18-as és U20-as bajnokságokban fejlő­dött tovább. Csíkszeredába tért haza, de egy szezon után Bras­sóba szerződött, ahol 5 év alatt két romániai bajnokságot nyert. Románia korosztályos és felnőtt válogatottjaiban is rendszeresen szerepet kapott és kap, így részese volt a divízió 2/A után a divízió 1/B világbajnokság megnyerésének is. Bíró Gergő érkezésével tovább erősödik a GYHK székely játékosállománya, tovább épül a csapat, hogy nagy eredményeket érjen el az Erste Ligában és a romániai bajnokságban is – áll GYHK közleményében.

A GYHK kerete

Kapus: Jordon Cooke.
Hátvédek: Igor Bobcek, Ferencz-Csibi Róbert, Góga Attila, Timur Raszulov, Fejes Nándor (MAC Újbuda).
Csatárok: Csergő Hunor, Péter Zsolt, Szabó Pál Krisztián (Hydro-Fehérvár AV19), Szigeti Ákos (MAC Újbuda), Silló Arnold (Dunaújvárosi Acélbikák), Eric Neiley (Atlanta Gladiators), Sára Tibor, Bíró Gergő (Brassói Corona).
Vezetőedző: Malcolm Cameron.
Távoztak: Antal Zsombor (csatár), Orbán Szilárd (hátvéd).

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.