Beneveztek az Európa-kupába

Székelyudvarhelyi asztalitenisz klub – 13. legjobb a kontinensen

47

Közzétette az Európai Asztalitenisz Szövetség a klubcsapatok ragsorát, ami a 2019/2020-as idényt illeti. A Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub a 13. helyet foglalja el a ranglistán.

Remekeltek az udvarhelyi asztaliteniszezők                                                                                         Fotó: szak.ro

Az Európai Asztalitenisz Szövetség idei klubranglistáján a 13. helyen szerepel a Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub. A 2019–2020-as Európa-kupa küzdelmeiben egészen a negyeddöntőig jutó csapat az elmúlt szezonban mutatott eredményei alapján került ebbe az előkelő pozícióba.
– A különleges helyzet miatt a 2020–2021-es Európa-kupa-küzdelmekben az elmúlt három év összesített eredményeit veszik számításba, ezen a listán pedig a 29. helyen vagyunk, ami azt jelenti, hogy az Európa-kupa mezőnyében a helyünk! Természetesen folytatni szeretnénk a tavalyi remek sorozatot, és minél magasabb szinten képviselni az udvarhelyi asztaliteniszt, és bízunk abban, hogy sikerül megteremteni a folytatáshoz szükséges feltételeket! Csapatunk vezetősége megtárgyalta a játékosokkal is a jelenlegi helyzetet, és egyöntetűen határoztunk úgy, hogy továbbra is a legjobbak közé akarunk tartozni, így kedden reggel el is küldtük a nevezést az Európai Asztalitenisz Szövetség felé. A vírus okozta nemzetközi helyzet miatt az Európa-kupa küzdelmei 2020 decemberében fognak rajtolni, néhány módosítás terítékre kerül majd a lebonyolítást illetően – írja közleményében a klub.

HN-információ

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.