hétfő, november 30, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Bemutatkoztak a vízilabdázók

Megalakult Csíkszereda első vízilabdacsapata, a héten a 12 és 16 év közötti fiúkból álló Sprint Team megszerezte első tornagyőzelmét is. A csíkiak hazai vízben két sikert arattak egy marosvásárhelyi fiú és lány csapat ellen, a gólkirályi cím is Csíkszeredában maradt.

Az első csíkszeredai vízilabdatorna résztvevői

Először szerveztek Csíkszeredában vízilabda-mérkőzést, először nyert meccset és lett tornagyőztes a csíki csapat – így három premierrel is járt a kedden, a Csíki Csobbanóban tartott barátságos torna. Mi több, a legtöbb pontot is csíkszeredai játékos szerezte, így valóban sikeresnek bizonyult a Csíki Sprint Team bemutatkozása.
A Csíkszeredai Sprint Team 12 és 16 év közötti, főleg úszógyerekekből áll, az edzői tevékenységet Trandafir Norbert, a VSK Csíkszereda és a Sprint Team 88 úszóedzője látja el. A csapat egy jó ideje tart már edzéseket a Csíki Csobbanóban, ám kedden játszották első mérkőzésüket. A Sprint Team-kupára ugyan több csapatot is meghívtak a csíkiak, ám végül két marosvásárhelyi gárda, a Torpi MS és a lányokból álló Las Torpilas vett részt a házigazdák mellett a tornán.
Trandafir Norbert edző tizen­két csíki úszóval alapította meg a Sprint Teamet, a keddi mérkőzéseken Tamás Zoltán, Biró Nándor, Tamás László, János Dávid, Tánczos Gergő, Tánczos Csanád, Karácsonyi Márk, Horváth Szilárd, Gál Bence, Benedek Boldizsár, Tamás Balázs és Varga Dávid alkotta csíki csapat mindkét marosvásárhelyi gárdát legyőzve lett az első, a pontkirály pedig Tamás Zoltán lett. Érdekesség, hogy a Las Torpilas a csíkiak elleni vereséget követően legyőzte a Torpi MS gárdáját, így a lányok a második, míg a marosvásárhelyi fiúk a harmadik helyen zárták az első csíkszeredai vízilabdatornát.

Kopacz Gyula

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb