Bemutatkozik a csapatkapitány

Sapientia U23

1 484

Antal Előd 1998. május 7-én született Gyergyó­cso­mafalván. Jelenleg a Sapientia – EMTE Csíkszeredai Karának kommunikáció és PR-szak hallgatója. Kedvenc hobbija az úszás és a sütés.
Előd a Sapientia U23 jégkorongcsapat kapitánya, hátvédje. Négyéves korában került kapcsolatba a hokival, amikor az ,,angyaltól’’ megkapta az első korcsolyáját. Akkoriban Csomafalván szabadtéri jégpálya volt, ott tanulta/kezdte el hokit. Farkas Csaba, aki éppen edzést tartott, megkérdezte, hogy szeretne-e csatlakozni. Édesapja megdöbbenve nézte, hogy ő is a sorban áll.


– Odahívott magához, kérdezte, mit csinálok. Mondtam, hát én is hokizok. Itt kezdődött minden – emlékezett Előd.
Jelen pillanatban sérüléssel bajlódik, és így csakis a tanulással tölti a mindennapjait.
– A csapatban nagyon jól érzem magam, mivel azzal tudok foglalkozni, amit szeretek. A hangulat is nagyon jó, mivel nincsenek ellentétek és mindenki egyenlő. Az öltözőben nem számít, ki hány gólt lőtt, vagy hány pontja van, és amíg ez megmarad, addig nem lesz probléma – vélekedik.
A legfőbb célja, hogy meggyógyuljon, és minél hamarabb visszatérjen. A későbbiekben a Gyergyói Hoki Klub színeiben is szeretne jégre lépni az Erste Ligában.
– Mindennap arra törekszem, hogy jobb legyek, és szerintem ez elég motiváló – mondta. Példaképe, Brent Burns a San José Sharks hátvédje, aki nemcsak jól védekezik, hanem a támadásban is aktívan besegít, és a jégen kívül is meghatározó személyiség. Mindig vidám, és mosolyt csal az arcokra.
+1 dolog, amit tudhatunk róla: kedvenc étele a csúsztatott palacsinta (palacsintatorta).

Boros Szilvia

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek