Belov is marad a Sportklubnál

A hátvédsor is erős marad

109

Sorra jelenti be a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata azokat a játékosait, akik a soron következő bajnoki évadban is a kék-fehér mezt húzzák magukra. A tavalyi légiós kontingens közül Andrej Taratuhin, illetve Pjotr Szcsasztlivij után Vjacseszlav Belov is marad Csíkszeredában. Szcsasztlivij közben üzent a szurkolóknak is.

Vjacseszlav Belov is marad Csíkszeredában Fotó: jkb.hu

Harmadik olyan orosz játékosával is megállapodásra jutott a Csík­sze­re­dai Sportklub jégkorongcsapata, aki a legutóbbi idényben is kék-fehérben játszott. Andrej Taratuhin, illetve Pjotr Szcsasztlivij után ugyanis Csík­szeredában folytatja pályafutását a bombaerős és pontos kék vonalas lövéseiről ismert Vjacsesz­lav Belov is.
Az orosz hátvéd tavaly érkezett Csíkszeredában, úgy, hogy azt megelőzően több mint 500 orosz első ligás meccsen volt túl. A Csíkszeredai Sportklubnál az első sorban számítottak rá, és az Erste Ligában hátvéd létére közel meccs/pont átlagot tudott kihozni magából. Személyében a hátvédsor erősödött, vagy épp stabilizálódott a soron következő idényre is.

Ha mi nyerünk, a szurkolóink is nyernek
Tegnap jelentette be a Csíkszeredai Sportklub, hogy a klubnál folytatja pályafutását a legutóbbi idény legjobb játékosa, azaz Pjotr Szcsasztlivij. A rutinos csatárt sikerült egy rövid interjúra is „nyakon csípni”, amelyben érdeklődtünk a legutóbbi idény felől, az előttünk álló feladatokról, és persze megkértük, hogy üzenjen a leghűségesebb, illetve leghangosabb szurkolótábornak is.
– A legutóbbi idényben egyértelműen a három sorozatban elért eredményeink a legszebb emlékeim, vagyis a Románia-kupa és a román bajnokság megnyerése, illetve az Erste Ligában elért harmadik helyezés. Az előttünk álló szezonra viszont úgy érzem, hogy ezt tovább tudjuk javítani és ezúttal mindhárom sorozatban az aranyért kell küzdjünk. A szurkolóknak üzenem, hogy hamarosan találkozunk és készüljünk együtt az előttünk álló feladatokra. Ha mi nyerünk, akkor a szurkolóink is nyernek – jegyezte meg Szcsasztlivij.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek