Behúzta a kötelezőt Udvarhely

67

A második félidőben mutatott remek játékának köszönhetően behúzta a három pontot az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata a román bajnokság ötödik fordulójában a Concordia Chiajna ellen. Valamelyest így nyugodtabb hangulatban készülhetnek a soron következő mérkőzésre, amelyet a címvédő vásárhely ellen kell megvívjanak a fiúk.

Több sikertelen mérkőzést követően győzni tudott az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata a román bajnokság ötödik fordulójában. A soros ellenfél a Concordia Chiajna volt, amelyet nagyrészt huszonéves fiatalok alkotnak. Az ellenfél lendülete csak egy félidőt tartott. Igaz, a találkozó elején még vezetni is tudtak, ám Jakab Zoltán tanítványai hamar rendezték soraikat, és három gólt szerezve megfordították az állást. Ezt követően egy kis adok-kapok következett, amikor a felek két-két gólt szerezve beállították a félidő végeredményét. A fordulást követően viszont csak az FK volt a pályán. A tapasztaltabb hazaiak teljes mértékben kontrolállták a meccset, ez gólokban is megmutatkozott. Az FK négy gólt rúgott úgy, hogy közben csak egyet kapott, amivel magabiztosan behúzták a három pontot. A következő fordulóban Jakab Zoltánék a címvédő Marosvásárhelyi City’US vendégei lesznek.
Eredmény: FK Székelyudvarhely – Chiajna 9–4 (5–3) /Szécsi Barna (4.), Szőcs László (7., 17., 23., 31.), Szőcs Loránd (17.), Bíró Attila (16.), Csoma Ferenc (24.), Miklós Tamás (27.), illetve Petcu (2.), Constantin (11., 18., 28.).

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.