Béccsel kezdik a középszakaszt

Kötelező a győzelem a Sportklub számára Fotó: Pál Zoltán / Archív
102

Elkezdi a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata az Erste Liga középszakaszát, amelynek nyitásaként a Vienna Capitals farmcsapata érkezik vendégségbe. A Sportklub kétnaponta játssza le meccseit a középszakaszban, s mindeközben utaznia is kell.

Kötelező a győzelem a Sportklub számára Fotó: Pál Zoltán / Archív

Sűrű hetek elé néz a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely szerda este 19 órától elkezdi az Erste Liga középszakaszát. A Leo Gudas–Hozó Levente edzőpáros által felkészített alakulat nyitásként a Vienna Capitals II-t fogadja, akiket hazai pályán az alapszakasz során mindkétszer nagyon könnyedén tudott legyűrni, ellenben az idegenbeli találkozókkal.
A kék-fehéreknek ezúttal sem más a céljuk, minthogy itthon tartsák a három pontot és megerősítsék vezető pozíciójukat az alsóházban. A meccset követően viszont sok idő nem marad a pihenésre, hiszen azonnal buszra ülnek, hogy pénteken a Ferencváros otthonában lépjenek jégre. A középszakaszban kétnaponta játszanak a felek, február 11-ig a középszakasz ezen részét is letudják, hogy majd a rájátszásra kelljen csak koncentrálni. A Sportklub dolgát az nehezítheti, hogy a rájátszásban minden bizonnyal két fronton is helyt kell álljon, hiszen a román bajnokságban is meccseik lesznek, amely az elődöntővel folytatódik.

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.