Ballagás a virtuális térben

Hargita Megye Tanácsa felajánlotta a technikai segítséget a ballagási ünnepségek megtartására

65

Az online ballagási és évzáró ünnepségek megtartására ajánlja fel Hargita Megye Tanácsa a Hargita megyei iskoláknak, hogy használhatják az intézmény Zoom applikációját, amely ezer fő befogadására képes.

Fotó: Sarány István

Hargita Megye Tanácsa ezen az applikáción keresztül tartotta meg június 4-i sikeres eseményét, a Nemzetközi Megyenap programjait (visszanézhetők a megyei tanács facebook-oldalán a videók között), ezért a segítséget felajánlják a tanintézeteknek is. A technikai részleteket a megyei tanács biztosítja, létrehozza a Zoom eseményt, az ünnepi köszöntőket pedig a megyei tanács facebook-oldalán közvetítik, ami tovább osztható más felhasználók által.

– A gyerekeknek fontosak a kicsengetések, a ballagás, és a jelenlegi helyzetben nem lehet ezeket az eseményeket az eddig megszokott módon megtartani. De segíteni szeretnénk, hogy a mostani körülmények között is szép emlék maradjunk számukra a ballagás, ezért a technika segítségével meg tudjuk szervezni, hogy ha személyesen nem is, de az online térben együtt ünnepelhessenek szeretteikkel – nyilatkozta a felajánlás kapcsán Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

A Zoom applikáció használatának igényléséhez a tanintézetek és a szülők jelentkezését az info@hargitamegye.ro e-mail címre várják.

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.