Bakavárás Udvarhelyen

102

Első hazai hivatalos mérkőzését játssza a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata az idei szezonban ma este, amely során a Bukaresti Steaua alakulatát látják vendégül. A felkészülés során kettővel nyert az SZKC a bakák ellen.

A felkészülés során összejött a győzelem Tálaséknak Fotó: Csedő Attila
A felkészülés során összejött a győzelem Tálaséknak Fotó: Csedő Attila

Hétközi fordulót rendeznek a román férfi kézilabda-bajnokságban, amely nyitónapján a Székelyudvarhelyi KC is érdekelt lesz. A Vlad Caba által dirigált székelyudvarhelyi csapat ellenfele a Bukaresti Steaua lesz. Az első fordulóban az SZKC elhozta a három pontot Resicabányáról, a Steaua pedig 29–29-es döntetlent játszott a CSM Focșani vendégeként.
Az SZKC és a Steaua a Székely­udvarhely-kupa során már összemérte erejét a városi sportcsarnokban. Akkor egy szoros meccsen az udvarhelyiek örvendhettek, miután 30–28 arányban legyőzték soros ellenfelüket. Ez viszont már tétmeccs lesz, amikor hibázni már nem nagyon lehet. Az SZKC játékosai, joggal várhatják, hogy remek biztatásban lesz részük. Nagy valószínűséggel telt ház előtt léphetnek pályára, annak ellenére, hogy a Digi Sport 2, illetve a Dolce Sport is műsorára tűzte a találkozó közvetítését. A meccs 19 órától fog kezdődni.

Kiváltható bérletek
A Székelyudvarhelyi KC vezetősége felhívja azon szurkolók figyelmét, akik bérletet vásároltak, hogy ma a Steaua elleni mérkőzés előtt, 16 órától kezdve, a bérleteiket átvehetik a jegypénztárnál. „Természetesen, akiknek még nincs meg a belépőjük, azok is beszerezhetik – jegyeket és bérleteket is árusítanak a kasszánál” – áll az SZKC honlapján.
Kinetoterapeutát keresnek
A Székelyudvarhelyi KC és Balogh Ödön útjai elváltak. A klub köszönetet mond az évek során pontosan elvégzett munkájáért a kinetoterapeutának, áldozatos, profi szakmai tudását nehéz lesz pótolni. Egyúttal meghirdették az üresen maradt posztját. Olyan szakember jelentkezését várják, aki kellően felkészült, jártas a ki­ne­to­terápiában, a szakmában való végzettség kötelező, a tapasztalat előnyt jelent. Az önéletrajzokat az office@szkc.ro e-mail-címre várják szeptember 12-ig.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.