Bajnok lehet az Imperial

Galacon folytatódik a döntő

37

Két hazai sikerének köszönhetően a Csíkszeredai Imperial Wet nagy lépést tett a bajnoki cím felé a román teremlabdarúgó-bajnokságban. A párharc viszont a Galaci United otthonában folytatódik, ahol pontot nem veszített a Duna-parti alakulat.

A bajnoki trófeáért utazik Galacra a csíki csapat Fotó: László F. Csaba

Két meccslabdája van a Csíkszeredai Imperial Wetnek a román teremlabdarúgó-bajnokság fináléjában, amely során a Galaci United az ellenfél. Mint ismert, a pályaelőnyt a csíki csapat élvezi a párharc során alapszakasz-elsőségének köszönhetően, és a finálé első két meccsén győzedelmeskedni tudott két nagyon kemény összecsapáson. Az elsőn büntetőrúgások döntöttek, míg a másodikon minimálisnak mondható egygólos győzelem volt soron.
A döntő viszont ma és – amennyiben nyer a Galac – holnap a Duna-parti városban folytatódik. Mindkét találkozó 18.45 órai kezdettel rajtol.
Az idei évben még veretlen Csíkszeredai Imperial Wet bravúrra készül Galacon. Bravúrról beszélünk a győzelem esetén, hiszen az idei szezonban a United hazai pályán még nem veszített pontot, beleértve az alapszakasz, illetve a rájátszás meccseit. Az alapszakasz során Székelyudvarhelyen ikszelt, míg a Déva és az Imperial vendégeként vereséget szenvedtek. A rájátszásban szintén idegenben, egy teljesen tét nélküli meccsen vesztettek a Déva ellen.
A bajnoki idény amúgy épp egy Galac – Csíkszereda találkozóval kezdődött, amelyen a hazaiak kétgólos sikert könyveltek el. Az Imperial viszont hazai pályán hárommal nyert, végül a két csapat között pontegyenlőség alakult ki az alapszakasz végén, és a két csapat között a jobb gólkülönbség döntött, amely révén pályaelőny van.
A múlt viszont nem változtat a tényeken. A Cosmin Gherman által felkészített csapatnak bravúrra lesz szüksége az idegenbeli győzelemhez az összeszokott galaci csapat ellen.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek