Bajnok lehet az Imperial Wet

75

Csíkszereda ad otthont hétvégén a teremlabdarúgó második liga soron következő körmérkőzéses tornájának, azaz a 13. és a 14. fordulónak. Az éllovas Csíkszeredai Imperial Wet – amennyiben győz a hazai két összecsapásán – megszerezheti a második vonal bajnoki címét.

Első hazai bajnoki mérkőzéseikre készülnek a csíkiak Fotó: László Róbert
Első hazai bajnoki mérkőzéseikre készülnek a csíkiak Fotó: László Róbert

Bajnokavatásra készül az újonc Csíkszeredai Imperial Wet második ligás teremlabdarúgó-csapata a hétvégi fordulóban, amelyen mint rendező vesz részt. Az Erőss Zsolt Arénában rendezendő fordulóban a listavezető és az eddig még veretlen csíkiak a harmadik Piatra Neamț-cal és a második Galaci II-vel mérkőznek meg. Amennyiben mindkét mérkőzésüket megnyerik, bajnokok lesznek.
A műsor: holnap: Gyergyó­szentmiklósi Inter – Segesvári Pro Tineret (15), Brassói Coltea – Bukovina Vicov (16.30), Csíkszeredai Imperial Wet – Ceahlăul Piatra Neamț (18), Luceafărul Buzău – Fortius 2000 (19.30), Brassói Blue Angel – Galaci United II (21); vasárnap: Ceahlăul – Buzău (10), Segesvár – Coltea (11.30), Fortius – Inter (13), Vicov – Blue Angel (14.30), United II – Imperial Wet (16). A bajnokság élmezőnye: 1. Szereda 36 pont, 2. Galac II 23, 3. Ceahlăul 22, 4. Buzău 22, 5. Gyergyó 19.

Temesváron az FK
A bajnokesélyes Temesvári In­for­matica vendége lesz hétvégén a Székelyudvarhelyi FK első ligás teremlabdarúgó-csapata a bajnokság 22. fordulójában. Jakab Zoltán tanítványaitól nagy bravúr lenne a prontszerzés, ami viszont nem lehetetlen. Ezt bizonyítja az a tény, hogy szerdán a Kézdivásárhelyi KSE hazai pályán legyőzte a bánsági alakulatot egy korábbi fordulóból elhalasztott összecsapáson. A Temesvár – Udvarhely meccset vasárnap 18.30 órától rendezik.

Idegenben játszanak
Folytatódnak a labdarúgó harmadik liga küzdelmei is a hétvégén, amely során mindkét megyei csapat idegenben igyekszik minél több pontot begyűjteni. A múlt fordulóban első hazai győzelmét megszerző Székelyudvarhelyi FC a Szászrégeni Lendület, míg az FK Csíkszereda a Máramarosszigeti CSM vendége lesz. Mindkét gárda holnap 15 órától játszik.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.