Bárki támogathatja az MPP kezdeményezését

Indul a Tanasă-ellenes aláírásgyűjtés

45

Mától indítja aláírásgyűjtő akcióját a Magyar Polgári Párt (MPP). Azt szeretnék, hogy minél többen támogassák a Dan Tanasă ellen az ügyészségre benyújtott panaszukat.

A Magyar Polgári Párt közleményben azt írja, mától minden irodájában lehetőség lesz arra, hogy a lakosság aláírásával támogassa a párt által az ügyészségre benyújtott, Dan Tanasă elleni panaszt. A szóban forgó nyomtatványt az MPP megyei, helyi szervezeteinek irodáin kívül minden MPP-s önkormányzati képviselő is megkapja, így náluk is aláírhatják a támogatóíveket. Azért, hogy minél szélesebb körben alkalmat biztosítson a közösségi akarat felmutatására, az alakulat tervezi, hogy – amint az időjárás enyhébbre fordul – erre a célra minél több településen sátrakat állít fel bizonyos időközönként. Továbbá az ívekhez hozzáférést biztosít minden olyan személynek, aki vállalja az aláírásgyűjtést. Ez ügyben a titkarsag@polgaripart.ro e-mail-címen vagy a 0752–759277-es telefonszámon kérhetnek felvilágosítást az érdeklődők.
Az aláírás kapcsán tudni kell, hogy a formanyomtatvány mellett egy, a személyes adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozatot is ki kell tölteni. Ehhez a személyazonossági igazolvány adatai is szükségesek. A közleményben azt írják, kollégáik készséggel állnak mindenki rendelkezésére, aki támogatni kívánja a közösség ellen tevékenykedőkkel szembeni küzdelmüket.
Mint arról beszámoltunk, bűnügyi panaszt emelt a magyarellenes tevékenységéről elhíresült Dan Tanasă, valamint a vele együttműködő Kovászna, Hargita és Maros Megyei Románok Civil Fóruma ellen a Magyar Polgári Párt (MPP). A beadványt múlt kedden a párt elnöke, Mezei János nyújtotta be a gyergyószentmiklósi ügyészségen.

HN-informáió

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek