2021, január 28, csütörtök.
custom_html_banner1

Az SZKC kikapott Bukarestben

Négy játékos hiányzott, egy pedig érkezett, de nem tudta felvenni a harcot a Szé­kely­ud­var­helyi KC a Bukaresti Dina­móval a román férfi kézilabda-bajnokság kilencedik játéknapján.

Csak a második félidőben játszott jól az SZKC Fotó: Csedő Attila / Archív
Csak a második félidőben játszott jól az SZKC Fotó: Csedő Attila / Archív

Vladimer Rusia, Mihalcea Andrei, Lazo Majnov, illetve Kónya Hunor nélkül, de egy új légióssal, a horvát balátlövő Goran Bogunoviccsal a soraiban lépett pályára tegnap este a Székelyudvarhelyi KC a Bukaresti Dinamo vendégeként. Vlad Caba vezetőedzőnek így nagyon nehéz dolga volt, és nem volt meglepő, hogy a hazaiak már a mérkőzés első felében megnyugtató négygólos előnyre tettek szert. Mind támadásban, mind védekezésben nagyon sokat rontottak a fiúk, így 14–8-as hátránnyal zárták az első félórát.
A második játékrész teljesen más volt, mint az első. Sokkal pontosabban, jobban kezdett játszani az SZKC. Taktikai húzásként pedig mezőnyjátékosra cserélték kapusukat. Ez pedig be is jött, fokozatosan faragni kezdték a hátrányt, a 40. percben pedig kiegyenlítettek (16–16). Átvenni a vezetést egyszer sem tudták. A végjátékban pedig megmutatkozott, hogy sokkal hosszabb a Dinamo kispadja, és négy góllal nyertek.
Eredmény: Bukaresti Dinamo – Székelyudvarhelyi KC 30–26 (14–8) /Bogunovic 9, Ojleszki 5, Tálas 4, Onyejekwe, Markez 3-3, Sipos, Kuzmanoszki 1-1/.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,357RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb