Az FK két csapata is listavezető

Ma is pályára lépnek

51

Jól szerepelnek a csíkszeredai csapatok a hazai labdarúgó utánpótlás-bajnokságokban. Az FK Csíkszereda két korosztályban is százszázalékos teljesítménnyel fölényesen vezeti a csoportot. Ma újabb fordulót rendeznek.

 

Két korosztályban is pontveszteség nélkül vezeti az országos utánpótlás-bajnokságban csoportját az FK Csíkszereda. A hétvégén két győzelem mellett egy döntetlen és egy vereség volt a csíkiak mérlege, míg a Székelyudvarhelyi FC gárdái közül csak az egyiknek sikerült pontot szereznie. Ma újabb fordulót rendeznek a hazai utánpótlás-bajnokságokban.
Az, hogy jó irányban halad a Székelyföldi Labdarúgó Akadémiá­nál a munka, az is bizonyítja, hogy két csíkszeredai játékost behívtak az U17-es romániai válogatottba. Daniel Mogoșanu szövetségi kapitány Szondi Botond és Vita Dániel játékára is számít. A romániai korosztályos válogatott a lengyelországi Syrenka-kupán vesz részt, ahol a B csoportban, a házigazdák mellett, Észtország és Belgium hasonló korosztályú válogatottjaival játszik. Elsőként Belgium lesz pénteken a romániai válogatott ellenfele.

Eredmények
U19-es országos bajnokság, 6. forduló: 3. selejtezőcsoport: CSM Bákó – FK Csíkszereda 0–9, Bákói Aerostar – Székely­udvarhelyi FC 5–1. Az FK 18 ponttal az első a 12 pontos Aerostar és a 9 pontos CSM Bákó előtt, az SZFC 7 ponttal a negyedik. A 7. fordulóban ma 16 órától az FK a Bákói Aerostart, az SZFC a Bákói LPS-t fogadja.
U19-es országos bajnokság, 6. forduló: 14. selejtezőcsoport: FK Csíkszereda II. – Brassói Coltea 3–3. A csoportot Medgyes vezeti 13 ponttal a 11 pontos Coltea és a 10 pontos FK II. előtt. A 7. fordulóban ma 16 órától az FK a Brassói ISK Brașovia ellen idegenben lép pályára.
U17-es országos bajnokság, 6. forduló: 3. selejtezőcsoport: CSM Bákó – FK Csíksze­re­da 0–8, Bákói Aerostar – Székely­udvarhelyi FC 2–2. Az FK 18 ponttal az első a 13 pontos Sepsi OSK előtt, az SZFC 5 ponttal az ötödik. A 7. fordulóban ma 18 órától az FK a Bákói Aerostart, az SZFC a Bákói LPS-t fogadja.
U17-es országos bajnokság, 6. forduló: 14. selejtezőcsoport: FK Csíkszereda II. – Brassói Coltea 2–3. A csoportot a Brassói Tâmpa vezeti 16 ponttal a 10 pontos Brașovia ISK Brassó és a 10 pontos FK II. előtt. A 7. fordulóban ma 18 órától az FK a Brassói ISK Brașovia ellen idegenben lép pályára.

Tornát nyertek
Kézdivásárhelyen az U9-es kor­osztály számára szerveztek lab­darúgótornát, amelyen az FK Csík­szereda két csapattal vett részt. A Kovács Tamás és Tőke Szilárd által edzett csapatok közül az egyik megnyerte a Junior Soccer Cup-ot, a másik pedig a harmadik helyen zárt. A csíki focisok közül ketten különdíjat is kaptak. Eredmények: A csoport: FK Csíkszereda II. – Sepsi OSK 1–4, FK II. – Labdarúgó ISK Kézdivásárhely I. 4–0, FK II. – Sports For All Kovászna 4–2; B csoport: FK Csíkszereda I – VSK Barót 5–1, FK I. – Sepsiszentgyörgyi Jövő 1–1, FK I – Labdarúgó ISK Kézdivásárhely II. 22–0; kisdöntő: FK Csíkszereda II. – Sepsiszentgyörgyi Jövő 2–5; döntő: FK Csíkszereda I. – Sepsi OSK 8–2.
A torna legjobb hátvédje Lu­kács Bence, míg a legjobb játékos Biró Botond lett.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek