szerda, november 25, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Az élmezőnyben zártak a csíkiak

Az elmúlt hét végén Kolozsvár és környéke adott otthont a Transylvania Open nevet viselő nemzetközi tájfutó versenynek. A tizennyolcadik alkalommal megtartott viadalon a VSK Csíkszereda négy sportolója indult és mind az élvonalban zártak.

Suciu Simion (jobbról a második) a harmadik helyen zárt Kolozsváron

Kolozsvár és környéke adott otthont az elmúlt hét végén a Transylvania Open nevet viselő nemzetközi tájfutó versenynek. A július 18. és 21. között tartott viadalon négy csíkszeredai sportoló is rajthoz állt, mindannyian az élmezőnyben zártak. Az összetett eredményeket három középtávú és egy normál távú forduló után számolták ki.
A VSK Csíkszereda tájfutói a közül a férfiak Elit kategóriájában Suciu Simion a harmadik helyen zárt, míg a nőknél Ráduly Annamária a negyedik lett. A 16 éves lányok között Ráduly Réka az ötödik helyen zárt, a 60 éves férfiak korcsoportjában Farkas Lajos a hetedik lett.
A Transylvania Open harmadik és negyedik fordulója világranglista-futam is volt, amelyen Suciu Simion a harmadik helyen végzett, Ráduly Annamária pedig hatodikként zárt.
A csíki sportolók számára két tájbringaverseny következik. A hétvégén Ploiești ad otthont a tájbringa Románia-kupa közép- és hosszú távú versenyének, és itt rendezik a szakági országos bajnokság hosszú távú futamát is. Egy héttel később, augusztus 2–3. között a VSK Csíkszereda szervezésében zajlik a tájbringa országos bajnokság sprintfutama, a középtávú futam és a váltók versenye, a viadal központja Csíkdánfalván lesz – áll a szakszövetség honlapján. Augusztus 16-án és 17-én Konstancán tartják a városi park-ob ötödik futamát, majd szeptember első hétvégéjén Prahova megyében lesz a tájfutó országos bajnokság városi kiírásának ötödik futama közép- és hosszútávon, illetve váltóban, október első napjaiban pedig Brassó megyében rendezik az éjszakai tájfutó országos bajnokságot és a városi sprintbajnokság utolsó futamát.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,234RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb