Az edzőváltás sem segített

Visszavágott a Corona

52

A vasárnap esti kellemetlen vereség nem múlt el következmények nélkül Gyergyószent­miklóson, ahol a Gyergyói Hoki Klub menesztette vezetőedzőjét, Alekszandr Trofimovot. Ennek ellenére tegnap este újabb vereséget könyveltek el a Brassói Corona vendégeként egy dupla fontosságú meccsen.

Dupla fontosságú rangadóra került sor tegnap este Brassóban, ahol a házigazda Corona vendége a Gyergyói Hoki Klub volt. A mérkőzés mind a román jégkorongbajnokságba, mind az Erste Ligába beleszámított. Ugyanakkor viharos időszakon van túl mindkét csapat: egyik helyen sem megy igazán a játék. Ezt brassói oldalon játékoscserével, míg gyergyói oldalon edzőcserével orvosolták. A piros-fehérek ugyanis a brassói kiszállás előtt elköszöntek Alekszandr Trofimovtól.
A két csapat tegnap esti meccse viszont nem hozott egetrengető iramot a helyszíni beszámolók szerint. A vezetést a hazaiak szerezték meg Bíró Mátyás révén még az első harmad 17. percében. Hamar jött is az egyenlítés, ám a videobírózás után érvénytelenítették a találatot. A második harmadban ugyan több lehetősége volt a piros-fehéreknek, de azok kimaradtak, hogy a harmadik felvonásban se kerüljenek közelebb a vendéglátókhoz, és végül egygólos vereség legyen a vége.
A Ferencváros–Telekom – Csík­szeredai Sportklub rangadó tegnap este lapzárta után ért véget.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek