2021, január 20, szerda.
custom_html_banner1

Átgázoltak a Vasason

Nem tudott meglepetést okozni a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a női labdarúgó-bajnokság hatodik játéknapján a többszörös román bajnok Kolozsvári Olimpia otthonában. A lányok tízgólos vereséget szenvedtek, bár az volt a tervük, hogy szoros védekezéssel megpróbálják megállítani a hazai rohamokat.

Kajtár sokat nem tehetett a Vasas győzelméért
Kajtár sokat nem tehetett a Vasas győzelméért

Nem számíthatott könnyű mérkőzésre a Székely­ud­varhelyi Vasas Femina a hatodik fordulóban a Kolozsvári Olimpia otthonában. A női labdarúgó-bajnokságot zsinórban nyerő csapatban ráadásul rengetegen a román válogatott oszlopos tagjai is. Dénes Jenő vezetőedző a Kajtár – Krall, Dezső, Bartalis, Ambrus, Geréd, Balázs, Bálint, Căldare, Kecseti, Feleki (játszott még Márkon és Barbu) kezdővel igyekezett megtörni a hazai rohamokat, de már a második percben gólt kaptak. Innentől kezdve pedig sima volt a találkozó. A hazaiak a szünetig további három, míg a térfélcserét követően hat gólt gurítottak, simán hozva a kötelező győzelmet.
A Székelyudvarhelyi Vasas Femina szerdán egy elhalasztott mérkőzést pótol a Marosvásárhelyi ASA ellen, ráadásul idegenben. A következő fordulóban pedig a Navobi Iaşi látogat vasárnap a sétatéri stadionba.
Eredmény: Kolozsvári Olimpia – Székelyudvarhelyi Vasas Femina 10–0 (4–0). A forduló további mérkőzései: Navobi Iași – Nagybányai SE 5–1 (3–1), Borgóprund – Bukaresti Fair Play 0–3 (0–1), Craiova–Marosvásárhely 0–2 (0–1).

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,320RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb