2021, március 6, szombat.
Hirdetéscustom_html_banner1

Astra-döntetlen

Két romániai és egy magyar csapat volt érdekelt a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik körének első összecsapásán. A három csapat közül csupán az Astra várhatja reménykedve a visszavágót. A Marosvásárhelyi ASA és a Debrecen hazai környezetben szenvedett vereséget.

[dropcap]C[/dropcap]supán az Astra Giurgiu csapatának sikerült pozitív eredményt elérni a labdarúgó Európa Liga harmadik selejtezőkörében. A Marius Șumudică vezényelte Astra a West Ham United ellen lépett pályára idegenben, és sokáig úgy nézett ki, hogy nem kerülik el a vereséget. Az 51. percben ugyanis már 2–0 volt. A fordulást az 59. perc hozta meg, amikor a házigazdáktól Collins piroslapot kapott. Ezt pedig kihasználták és Boldrin góljáva, illetve Ogbonna öngóljával egyenlítettek.
A Marosvásárhelyi ASA első nemzetközi meccsén a francia Saint-Étienne-t fogadta, és beigazolódott a papírforma. A francia csapat három bombagóllal kiütötte az ASA-t.
A Debrecen mint egyedüli talpon álló magyar csapat a norvég Rosenborgot fogadta. A Loki erőteljesen kezdett, több remek kidolgozott akció után végül Balogh meg is szerezte a vezetést.
A térfélcserét követően viszont több megingást is kihasznált a norvég csapat, és zsinórban három gólt rúgott, amelyre még egy esetben tudott válaszolni a hazai csapat. Az ASA és a Debrecen sorsa megpecsételődni látszik, míg az Astrának talán van esélye kivívni a továbbjutást.
Eredmények: 3. selejtezőkör, odavágó: West Ham – Astra 2–2 (1–0) /Valencia (23.), Zarate (51.), illetve Boldrin (71.), Ogbonna (82. – öngól)/; ASA – Saint-Étienne 0–3 (0–1) /Diomande (24.), Hamouma (75., 83.)/; Debrecen – Rosenborg 2–3 (1–0) /Balogh (33.), Bódi (90.), illetve Mikkelsen (52., 87.), Helland (87.)/.

Előző cikkMenetel a CFR
Következő cikkLejtmenetben a kamatok

Kapcsolódó cikkek:

Hetvenéves korukig is dolgozhatnának az alkalmazottak – véli a miniszter

Minden alkalmazott akár 70 éves koráig is dolgozhat, ha akar – jelentette be pénteken Botoşani-ban a munkaügyi miniszter. Raluca Turcan azt mondta: a kormány kidolgoz...

Romániában is kimutatták a dél-afrikai vírusmutációt

Romániában is kimutatták a koronavírus dél-afrikai mutációját, az év eleje óta jelen lévő brit vírusvariánsnak pedig meghatározó szerepe lehet abban, hogy újra erőre kapott...

Legfrissebb