Alakul a Sportklub felkészülése

Győrfy is aláírt

958

Alig egy hete maradt a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatának a vakációból, máris elkezdik a felkészülést a következő idényre. A csapat következő héten orvosi vizsgákkal kezd, majd jönnek a fizikai állapotot felmérő tesztek.

Győrfy Tihamér aláírta újabb szerződését

Elkezdi a nyári felkészülést a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a következő idényre. A román bajnoki címvédő, illetve Erste Liga bronzérmes alakulat május 31-én orvosi vizsgálatokkal kezd, hogy majd jöjjenek a fizikai erőnlétet felmérő tesztek.
A Sportklub felkészülésének első fázisa hazai környezetben fog történni, amikor hat héten át készülnek szárazon a jégkorongozók. Az első komoly edzőtábor júliusban lesz, amikor a keret Hargitafürdőre teszi át székhelyét. A tervek szerint augusztus elején kezdi meg a jeges felkészülést, ugyanakkor kinézőben vannak felkészülési mérkőzések is. Ezek viszont képlékenyek jelen pillanatban, de a klub amint biztos információk lesznek, értesíti szerkesztőségünket.
Győrfy hosszabbított
A Csíkszeredai Sportklubhoz még a tavalyi idényben szerződő Győrfy Tiahamér meghosszabbította a szezon végén lejáró szerződését. A még mindössze 21 esztendős hátvédre a korábbi idényben a Leo Gudas–Hozó Levente edzőpáros hol a harmadik, hol a negyedik sorban számított játékára, de fontos eleme volt a román bajnoki döntő utolsó összecsapásának, amikor végig magabiztosan játszva hozta játékát.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek