Alakul a Gyergyói HK

Érkeznek a bejelentések

201

Folyamatosan építik az Gyer­gyó­szentmiklósi Hoki Klub jégkorongcsapat keretét, ahol már 13 név vált ismertté. Ezen sportolókból kettő új igazolás, akik egy magyarországi kitérő után visszatérnek a nevelőcsapatuk­hoz. Egy biztos távozó is van viszont.

A korábbi évekkel ellentétben, már most keményen készülnek a gyergyóiak

Tizenhárom játékos neve már ismert a soron következő bajnoki idényben az Erste Ligában is induló Gyer­gyó­szent­miklósi HK jégkorongcsapatának keretéből. Kapusposzton Szakács Szabolcs maradt, míg Molnár Szabolcs még a székely–magyar jégkoronggálán vonult vissza az aktív sportolástól. A hátvédek közül Góga Attila, Kozma Zsolt, Nagy Csaba, Ferencz Csibi Róbert maradt. Mindkét poszton a továbbiakban erősítenie kell a HK-nak és az új játékosok bejelentését a klub vezetősége folyamatosan közli is a közösségi oldalán. A csatárokat tekintve jobban állnak, hiszen a Progymból maradt Barabás László, Daradics Csaba, Csergő Hunor, Benedek Roland, Elekes Darabont Hunor Csaba és Sára Tibor. Hozzájuk csatlakozott a két új igazolás, akik valójában visszatérőknek számítanak. Ők Ivácson Roland és György Rajmond, akik a DVTK Jegesmedvék U20-as csapatából érkeznek.
A vezetőedző, illetve a további játékosok kilétére még nem derült fény. A klub tájékoztatása szerint már vannak aláírt szerződések is, de azokat még nem hozzák nyilvánosságra. Ugyanakkor azt már korábban lehetett tudni, hogy a nyári felkészülést a másodedző Vitalij Donyika végzi.
A tavalyi keretből egyetlen távozó van, akit már a Brassói Corona korábban bejelentett, éspedig Pavlo Boriszenko, aki érzékeny veszteség lesz a hátsó alakzatban a csapat számára.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek