Adatközlésre kérik a termelőket

96

Immár a mezőgazdaságban is nélkülözhetetlen informatikai ismereteik felmérése érdekében kérdőív kitöltésére kéri a szé­kelyföldi gazdálkodókat a ma­gyar Földművelésügyi Mi­nisz­térium Nemzetközi és Kár­pát-medencei Kapcsolatok Fő­osztálya. A kérdőívvel nyert ada­tokat a gazdák informatikai tudásszintjének fejlesztése és felzárkóztatása érdekében az ún. Kárpát Agri projektben hasznosítják.

A Kárpát Agri projektet a Pro Scientia Naturae Alapítvány és az Agrárinformatikai Klaszter a Szent István Egyetemmel együttműködve valósítja meg a Külgazdasági és Külügyminisztérium, a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Digitális Jólét Program támogatásával. A projekt elsődleges célja egy Kárpát-medencében megvalósuló egységes digitális-mezőgazdasági tér létrehozása a gazdálkodók agrárinformatikai készségeinek fejlesztése, a kis- és középvállalkozások üzleti tevékenységeinek támogatása, valamint a jó gyakorlatok bemutatása céljából. Ezen tér kialakításának első lépései közé tartozik, hogy felmérje, elemezze a Kárpát-medence gazdálkodóinak digitális készségeit, illetve vizsgálja a magyar agrárinformatikai fejlesztések alkalmazhatóságának Kárpát-medencei lehetőségeit.
A Földművelésügyi Minisztérium képviselői arra kérik a gazdálkodókat, hogy az alábbi linken található kérdőív kitöltésével segítsék a projekt szervezőinek munkáját: https://goo.gl/forms/UQqO5M4BoVN8E1mh2. Felhívják a figyelmet, hogy a kérdőív kitöltésére 2018. január 15-ig van lehetőség. A Kárpát Agri programmal kapcsolatban bővebb információt a https://karpatagri.hu/akademia honlapon olvashatnak.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek