A Vasast is legyőzték: Maximális pontszámmal térnek haza

18

 

Nehezen jött össze a Sportklub számára a győzelem

Nehezen indult, de végül elhozta a három pontot a Csíkszeredai Sportklub a Schiller-Vasas HC otthonából. 10 pontra növelte előnyét a Sportklub a két meccsel kevesebbet letudó Ferencvárossal szemben.

Négy nap alatt három mérkőzést kellett letudjon a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata az Erste Ligában. A második kiszállást Székesfehérváron kezdték a kék-fehérek, majd az Újpest otthonában folytatták, és mindkét meccsüket három góllal húzták be.
Ennek fényében remek kedv­vel várhatták a tegnap esti Schiller-Vasas HC elleni meccset, amelyen a ligaelső a ligautolsóval találkozott. A Vasas bátran kezdett, helyzetei is voltak, ám lassan-lassan felbillent a pálya a csíki oldalra, ám a gólok nem igazán jöttek. Szeles szólót és ziccereket is fogott. A játék képe a második felvonásra sem változott, ám nagy meglepetésre a hazaiak szerezték meg a vezetést. Ekkor a Sportklub hokisai gázra léptek és perceken belül máris előnybe kerültek, méghozzá kétgólosba. Az utolsó felvonásra elkényelmesedett a kék-fehér alakulat és az 50. percben feljött mínusz egyre ellenfele, ám Becze válaszgólja lezárta a mérkőzést.
Erste Liga, eredmények
Vasárnap: Debreceni DEAC – Hokiklub Budapest 3–2 (1–1, 1–1, 0–0, 0–0, 1–0) – sz. u.
Hétfő: Schiller-Vasas HC – Csíkszeredai Sportklub 2–4 (0–0, 1–3, 1–1) /Szalma (31.), Turbucz (50.), illetve Rokaly Sz. (33.), Shalla (36.), McLean (37.), Becze (57.)/.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek