A vártnál könnyebb

Gálázott a Sportklub

32

Újabb román bajnokit tudott le a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely tegnap este a Bukaresti Steauát fogadta. A kék-fehérek nagyon könnyed győzelmet arattak.

Gólfesztivált rendezett a Sportklub Fotó: László F. Csaba

Páros mérkőzés elé nézett a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a román bajnokságban a Bukaresti Steauával szemben. A kék-fehérek tegnap este nagyon sima győzelemmel nyitottak, és gyakorlatilag már az első harmadban eldöntötték a három pont sorsát és egyben a győztes kilétét, miután ötgólos előnyre tettek szert. A felek ma este 18.30 órától újfent összemérik erejüket.
Ugyanakkor vasárnap már az Erste Liga küzdelmei is elkezdődtek. Nyitásként a Vienna Capitals II. 5–3-ra nyert a Hoki Klub Budapest ellen, míg a Ferencváros szétlövések után nyert 3–2-re a Debrecen ellen. Másnap az örökrangadón az Újpest hosszabbítás után 2–1-re nyert a Fradi ellen. Tegnap este további három meccset rendeztek, amelyek mind lapzárta után értek véget.
Eredmény: Csíkszeredai Sport­klub – Bukaresti Steaua 15–1 (5–0, 3–0, 7–1) /Rokaly Sz. (5., 8., 42., 46., 54.), Fodor (5.), Részegh T. (7.), Taratuhin (12., 22., 29.), Sulakov (36.), Flinta (52.), Antal Zs. (55., 57.), Rokaly N. (59.), illetve Limanszki (41.)/.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek